Kiinteistövalvomonhoitaja Vihtiin, hakuaika 30.6.2017 klo 14:00 asti

5.6.2017

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180, tervetuloa joukkoomme!

Haemme Teknisen ja ympäristökeskuksen Tilapalvelun talotekniikkatiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 3.7.2017 alkaen

Kiinteistövalvomonhoitajaa

Kiinteistövalvomonhoitajan tehtäviin kuuluu palvelukiinteistöjemme teknisten järjestelmien pitäminen energiatehokkaina ja taloudellisina. LVISA-, paloilmoitin-, henkilöturva-, kameravalvonta-, kulunvalvonta-, rikosilmoitinjärjestelmien toiminnan seuranta ja järjestelmien ohjelmointi sekä pienimuotoiset korjaukset kuuluvat tehtäviin. Kiinteistövalvomonhoitaja on asiantuntija-apuna kiinteistönhoito-tiimille.

Oletamme, että Sinulla on muutaman vuoden työkokemus em. alalta ja että olet oppimiskykyinen ja -haluinen. Toivomme Sinulta tiimityöskentelyvalmiuksia ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä itseohjautuvuutta. Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinnon suorittaminen tai vastaava koulutus. Kiinteistöautomaatio-ohjelmistojen ja ATK-järjestelmien tuntemus on välttämätöntä. Palkkaus määräytyy kokemuksen ja Kunnallisen tuntipalkkaisten työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteeseen valitulla on neljän kuukauden koeaika. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa tilapäällikkö Mikko Hytönen, 050 574 1913 tai tekninen isännöitsijä Jari Väätäinen, 0500 818 030.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa 30.6.2017 klo 14.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.