Liittymis- ja mittauspalveluesimies Jyväskylään, hakuaika 30.6.2017 asti

6.6.2017

 

Jyväskylän Energia -yhtiöiden perustehtävä on luoda edellytykset asiakkaiden hyvinvoinnille tarjoamalla älykkäitä ratkaisuja energian ja veden tuotantoon, jakeluun ja käyttöön. Palvelemme vastuullisesti, luotettavasti ja asiantuntevasti. Jyväskylän Energia -konsernissa työskentelee 260 ammattilaista, ja liikevaihtomme vuonna 2016 oli 194 miljoonaa euroa. Jyväskylän Energia Oy:n omistaa Jyväskylän kaupunki.

Haluatko olla luomassa uuden ajan energia- ja vesiyhtiötä? Me uskomme, että monimutkaisessa maailmassa voi luoda asiakkaille selkeitä ratkaisuja.

 

Haemme verkkopalveluumme

LIITTYMIS- JA MITTAUSPALVELUESIMIESTÄ

Tehtävänäsi on sähkön, kaukolämmön ja veden kulutusmittausten organisointi sekä liittymis- ja mittauspalvelutiimin esimiehenä toimiminen.  Vastaat liittymis- ja mittauspalveluiden budjetoinnista, mittalaitteiden laadukkaasta asennusprosesseista ja siihen liittyvästä raportoinnista.

Osallistut asiantuntijana mittauksiin liittyviin kehitysprojekteihin. Vastuullasi on mittariasennusten ja rakennuttamisen työturvallisuuskoordinaattorina toiminen.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää useamman vuoden työkokemusta sekä tinkimätöntä palveluasennetta ja kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Huolehdit että pidämme asiakkaillemme annetut lupaukset ja että pysymme sovitussa aikataulussa.

Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelu- ja urakoitsijayhteistyöstä sekä vahvaa esimieskokemusta. Sinulla on hyvät IT-valmiudet ja erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pystyt kommunikoimaan englannin kielellä.

Arvostamme ratkaisukeskeistä ja aktiivista työskentelyotetta, nopeaa oppimis- ja muuntautumiskykyä sekä halua kehittää. Suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin teknologioihin ja digitaalisuuteen. Osaat toimia ryhmässä ja johtaa esimerkilläsi. Olet oma-aloitteinen ja kehitysorientoitunut.

Edellytämme hakijalta vähintään teknikko- tai insinööritasoista soveltuvaa teknistä koulutusta. Raportoit verkkopalvelupäällikölle.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työyhteisön, monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittyä.

Lisätietoja: verkkopalvelupäällikkö Pirjo Pasanen p. 044 366 4065, pirjo.pasanen[at]jenergia.fi. Tehtävään liittyvät puhelinyhteydentotot 6.6.2017 kello 12-14, 16.6.2017 kello 12-14 ja 28.6.2017 12-14.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.6.2017 mennessä osoitteessa www.jyvaskylanenergia.fi linkistä ”Tule töihin”. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.