Lääkintätekniikan Asentaja Hämeenlinnaan, hakuaika 22.6.2017 klo 15 asti

6.6.2017

Asentaja, lääkintätekniikka

Tehtäväkuvaus:
Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän teknisten palvelujen yksikössä on haettavana lääkintätekniikan alueella toistaiseksi voimassa oleva asentajan toimi.

Teknisten palveluiden keskeisenä tavoitteena on tuottaa laadukkaita palveluja sairaanhoitopiirin yksiköille ja Hämeenlinnan Terveyspalveluiden yksiköille sekä turvata ja kehittää energiahuoltoa, veden- ja kaasunjakelua sekä rakennusten, laitteiden ja järjestelmien toimivuutta.

Teknisten palveluiden toiminta jakaantuu Kanta-Hämeen keskussairaalan Hämeenlinnan ja Riihimäen yksiköihin ja Hämeenlinnan kaupungin terveyspalveluiden teknisiin palveluihin. Lääkintätekniikan asentajan tehtävät kohdistuvat pääsääntöisesti keskussairaalan Hämeenlinnan yksikön alueelle, mutta tarvittaessa myös muille alueille.

Lääkintätekniikan asentajan tehtäväkokonaisuus käsittää:
- Kiinteistön ja laitteiden sähköteknistä asennus-, huolto- ja korjaustyötä, ja niiden raportointia
- Tarvittaessa kiinteistöjen ja kalusteiden lääkintäteknisten töiden ja työkokonaisuuksien toteutuksen suunnitteluun- ja valvontatehtäviin osallistumista
- Aktiivista ja oma-aloitteista tarpeellisten lääkintäteknisten toimenpiteiden havainnointia/raportointia
- Kyky itsenäiseen toimintaan ja toisaalta soveltuvuus pitkäkestoiseen tiimityöhön

Arvostamme:
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää ja monipuolista lääkintätekniikan tietoa, tuntemusta ja osaamista sekä jatkuvaa oman ammattitaidon kehittämistä. Toivomme sinulla olevan aikaisempaa lääkintälaitteiden ja lääkintälaitejärjestelmien tuntemusta ja työkokemusta sekä lääkintälaitteisiin liittyvien viranomaismääräysten tuntemusta. Tehtävien hoito edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja toimittaessa eri sidosryhmien välillä. Lisäksi arvostamme nykyaikaisten kunnossapito- ja prosessinvalvontaohjelmien tuntemusta.

Edellytämme:
Soveltuva ammatillinen koulutus tai kokemusta toimialaansa kuuluvissa tehtävissä.

Yhteystiedot:
Huoltopäällikkö Irma Heinonen 050 3366 707 (12.6 alkaen) ja tekninen johtaja Ville Vuorijärvi puh. 03 629 2701 (12.6 asti).

Sähköpostilla tiedustelut: etunimi.sukunimi@khshp.fi.

Muut tiedot:
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi myös esittää palkkatoivomuksen. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Yleistä
Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 176 000 asukkaalle Hämeenlinnan ja Riihimäen yksiköissä. Henkilöstömäärä on noin 2 000. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tarjoaa osaavaa asiakaslähtöistä erikoissairaanhoitoa, Sinua kuunnellen.

Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen. Henkilöstöetuuksia on tarjolla monipuolisesti, muun muassa Sportti&KulttuuriPassi. Loma-asunnot Vuokatissa ja Saariselällä ovat henkilöstön vuokrattavissa ympäri vuoden. Lisäksi Hämeenlinnan seudulla on kaksi kesänviettopaikkaa henkilöstön virkistyskäyttöön. Henkilökuntayhdistykset Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Julkaisupäivämäärä:
06.06.2017 12:30