Karttatietokäsittelijä Espooseen, hakuaika 14.8.2017 klo 15:45 asti

31.7.2017

Karttatietokäsittelijä, Espoon kaupungin karttatuotanto
 
Työavain 4-95-17
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 14.08.2017  kello 15:45
Karttatuotanto , Virastopiha 2 B 02770 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkitekniikan keskus/Kaupunkimittaus
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Karttatuotannon Kartan valmistus -vastuuyksikön karttatietokäsittelijä toimii monipuolisissa paikkatietoaineistotuotannon tehtävissä, mm. 3D-suunnittelun pohja-aineiston (kantakartan) tekijänä. 3D-suunnittelun pohja-aineiston tuottaminen on vahvasti työn alla lähivuosina Espoon kehittyessä ja suunnittelun muuttuessa mallipohjaiseksi. Kiinnostuksen mukaan on mahdollista päästä tekemään myös ajantasa-asemakaavaa. Käytämme Trimble Locus -ohjelmistoa. Tarjoamme hyvän perehdyksen tehtäviin ja Locuksen käyttöön.
 
 
Kelpoisuusvaatimus:  Maanmittausalan perustutkinto, valmistumisvaiheessa olevat huomioidaan
 
 
 
 
 
 
 
Tehtävässä edellytetään paikkatietoalan osaamista, jonkin paikkatiedon editointiohjelmiston käytännön osaamista, 3D-hahmottamista, halua oppia uutta, tarkkuutta, huolellisuutta ja kykyä noudattaa ohjeita.
 
 
 
 
 
 
Arvostamme Trimble Locus-osaamista, kokemusta 3D-mallintamisesta
 
 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2066,30 €/kk
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 t 45 min/viikko
 
 
Luomme päivittäisellä työllämme toimivat ja viihtyisät edellytykset asumiselle ja yrittämiselle. Keskeisiä tehtäviämme ovat kaupunkirakenteen ja terveellisen asuinympäristön kehittäminen, kunnallistekniikan suunnittelu ja rakennuttaminen sekä kaupungin maaomaisuudesta ja toimitiloista huolehtiminen. Toimialamme tarjoaa monipuoliset ja haastavat työtehtävät innovatiivisessa työympäristössä sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Teemme työtä verkostomaisesti ja kumppanuutta arvostaen.

Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.

Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.
 
Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin
 
Karttatuotepäällikkö Anne Kiijärvi
043 825 4846
etunimi.sukunimi@espoo.fi