Sisäilma-asiantuntija Helsinkiin, hakuaika 29.8.2017 klo 16 asti

31.7.2017

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.
 
Sisäilma-asiantuntija
 
Työavain 6-170-17
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 29.08.2017  kello 16:00
Sisäilmatiimi , Elimäenkatu 5 00510 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet / Rakennetun omaisuuden hallinta
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Rakennetun omaisuuden hallinnan yhteiskuntavastuu -yksikön tehtäviin kuuluvat tilojen energianhallintaan, ympäristövaikutuksiin, sisäilma-asioihin ja tilaturvallisuuteen liittyvät tehtävät sekä tilojen toteutukseen, elinkaareen, laatuun ja riskienhallintaan liittyvä tavoitteiden ja toimintatapojen määrittely.

Haemme yhteiskuntavastuu -yksikön monialaiseen sisäilmatiimiin SISÄILMA-ASIANTUNTIJAA.

Tehtävänä on ohjata kaupungin palvelurakennusten sisäilma- ja kosteusteknisiä, LVIA-, haitta-aine- ja muita rakennusteknisiä tutkimuksia, linjata tutkimusten perusteella tehtäviä korjauksia, osallistua asiantuntijana sisäilmaongelmaisten kohteiden korjaushankkeisiin, sisäilmaviestintään ja sisäilmaryhmiin. Sisäilma-asiantuntijat osallistuvat aktiivisesti alan kehityshankkeisiin ja koulutuksiin.

Sisäilma-asiantuntijan on hallittava laaja-alaisesti rakennusfysiikkaa ja korjausrakentamista tai sisäilmaan vaikuttavia tekijöitä. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää tutkimusmenetelmien ja korjausratkaisujen tuntemista. Sisäilma-asiantuntijan on pystyttävä esiintymään selkeästi ja selkokielellä ja kuuntelemaan eri näkemyksiä.

Arvostamme osaamisen laaja-alaisuutta, käytännön kokemusta, ongelmanratkaisukykyä, yhteistyökykyä, sekä valmiutta uuden oppimiseen.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen sekä kaupungin työntekijöilleen tarjoamat edut.
 
 
Kelpoisuusehto:  AMK-insinöörin tutkinto tai soveltuvaa ylempi korkeakoulututkinto rakennus, LVI-, ympäristötekniikan, mikrobiologian tai kemian alalta.
 
 
 
 
 
 
Lisäksi edellytämme: kokemusta sisäilmaongelmien hoitamisesta, kuntotutkimuksista tai korjaussuunnittelusta.
 
 
 
Luemme eduksi: RTA-pätevyys ja kokemus korjausrakentamisesta, kiinteistöjen ylläpidosta tai aihepiiriin liittyvästä tutkimustoiminnasta.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Työaika: 36,75/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
tiimipäällikkö Anna Saarinen
040 3347079
etunimi.sukunimi(at)hel.fi
 
yksikön päällikkö Katri Kuusinen
0400 720318
etunimi.sukunimi(at)hel.fi