Tekninen johtaja Kiteelle, hakuaika 28.8.2017 klo 12 asti

2.8.2017

Tekninen johtaja

Kiteen kaupunki, tekninen keskusKitee
Työavain: 139611
Hakuaika päättyy: 28.8.2017 12.00
Palkka: TS:n mukaisesti
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Kitee on 11 000 asukkaan oman alueensa keskus eteläisessä Pohjois-Karjalassa. Teknisessä keskuksessa työskentelee 85 henkilöä. Tekninen keskus vastaa kaupungin kunnallistekniikasta, kaupungin omistamien kiinteistöjen rakennuttamisesta, ylläpidosta ja kunnostamisesta, ympäristötehtävistä ja rakennustarkastuksesta sekä tuottaa siivous- ja ruokapalveluita.

Teknisen johtajan siirryttyä toisiin tehtäviin haemme Kiteelle
TEKNISTÄ JOHTAJAA (hakuaikaa jatketaan)

Tekninen johtaja toimii teknisen keskuksen toimialajohtajana ja kuuluu kaupungin johtoryhmään.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme virkaan valittavalta toimialatuntemusta, talousosaamista ja kokemusta johtamisesta. Arvostamme innostavaa ja kehittävää johtamisotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Elinkeinoelämän tuntemus katsotaan eduksi.

Virka täytetään toistaiseksi. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy TS:n mukaisesti. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Virkaan valitun on esitettävä terveydentilastaan hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista.

Kiteen kaupunki on savuton työpaikka.

Kiteen kaupunginhallitukselle osoitetut hakemukset, joihin tulee liittää CV, tulee toimittaa 28.8. klo 12.00 mennessä sähköisesti osoitteeseen http://www.kitee.fi/tyopaikat. Aiemmin virkaa hakeneet otetaan valinnassa huomioon.

Organisaation kuvaus

Kiteen kaupungilla Pohjois-Karjalassa on vahvat juuret, vaikuttava historia ja kiehtovia tarinoita. Sopivan kokoinen Kitee tarjoaa mahdollisuuksia vireään ja vauhdikkaaseen vapaa-ajan viettoon. Arki sujuu sillä palvelut ovat laadukkaita ja lähellä.

Kiteen kaupungin organisaatiossa työskentelee noin 350 teknisen toimen, sivistys- ja vapaa-aikatoimen sekä hallinnon ammattilaista.

Kiteen kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Kaupunginjohtaja Eeva-Liisa Auvinen, puh. 040 105 1001, eeva-liisa.auvinen@kitee.fi