Suunnitteluinsinööri Kuopion Energia, hakuaika 31.10.2017 asti

3.10.2017

Haemme Kuopion Energia Oy:n kaukolämpöosastolle

Suunnitteluinsinööriä

Päätehtäväsi on kaukolämpö- ja kaukokylmäverkkojen suunnittelutehtävät.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (esim. lvi-, energia- koneinsinööri AMK). Toivomme hakijalta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä energia-alalta sekä valmiutta toimia monipuolisissa suunnitteluun liittyvissä toimisto- ja työmaatehtävissä. Sinulta löytyy sujuvaa tietotekniikan osaamista ja kiinnostusta uusien järjestelmien oppimiseen. Olet asiakaspalveluhenkinen joukkuepelaajaa, mutta osaat toimia myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Toimit sujuvasti asiakasrajapinnassa niin asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden kuin urakoitsijoidenkin kanssa. Työ sisältää liikkumista Kuopion kaupungin alueella, joten ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän tulevaisuuden kehittyvien energiamuotojen parissa. Kuopion Energialla sinulla on mahdollisuus työskennellä vakaassa ja arvostetussa energiayhtiössä. Tarjoamme näköalapaikkaa kaukolämmön ja kaukojäähdytyksen tehtävissä, jossa sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittää myös omaa ammattiosaamistasi. Työssäsi tukenasi ovat asiantuntevat ja kokeneet työkaverit.

Lisätietoja sinulle antaa suunnittelupäällikkö Perttu Nuutinen, 040 709 7633
Sähköposti: perttu.nuutinen (at) kuopionenergia.fi

Hakuaika päättyy tiistaina 31.10.2017
Hakulinkki: https://rekry.kuopionenergia.fi/MepRekry/Application/Index/70/


Kuopion Energia -konserni muodostuu Kuopion Energia Oy:stä ja Kuopion Sähköverkko Oy:stä. Emoyhtiössä on energiantuotanto-, sähkökauppa- ja kaukolämpöliiketoiminnot sekä konsernin hallinto. Sähköverkkoliiketoiminta on tytäryhtiössä, Kuopion Sähköverkko Oy:ssä. Konsernin liikevaihto on 100 miljoonaa euroa ja palveluksessamme työskentelee n. 160 henkilöä