Verkkopäällikkö Kuopion Energia, hakuaika 31.10.2017 asti

3.10.2017

Haemme Kuopion Energia Oy:n kaukolämpöosastolle

Verkkopäällikköä

Etsimällämme verkkopäälliköltä löytyy vahvaa ja laaja-alaista osaamista ja kokemusta johtamaan ja kehittämään kaukolämpöosaston verkon hallinta -tiimin toimintaa. Vastuullasi on kaukolämpö- ja jäähdytys verkkojen koko elinkaari suunnittelusta, rakennuttamiseen ja kunnossapitoon.

Tehtäviisi kuuluu vastuualueesi toiminnan organisointi, toiminnan jatkuva kehittäminen sekä erilaisten verkkotoimintaan liittyvien selvitystöiden ja projektien koordinointi ja toteuttaminen. Työ sisältää paljon liikkumista Kuopion kaupungin alueella, joten ajokortti on välttämätön. Esimiehenä vastaat osaavan henkilöstön johtamisesta, hyvinvoinnista ja työturvallisuudesta.

Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä ovat oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen työskentelyote sekä uusien näkökulmien ja kehitysideoiden aktiivinen työstäminen. Sinulla on kyky toimia sekä itsenäisesti että tiimissä ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Olet joustava sekä liiketoimintalähtöinen joukkuepelaaja. Sinulla on systemaattinen ja analyyttinen tapa käsitellä asioita. Esimiehenä johdat esimerkilläsi ja saat tiimisi onnistumaan ja sitoutumaan tavoitteisiin. Persoonana olet haasteisiin tarttuva ja kehittymishaluinen, haluat oppia uutta ja kehittyä energia-alan ammattilaisena.

Toivomme sinulta vahvaa toimintaympäristön tuntemusta, sujuvia IT-taitoja ja kokemusta yhteistyön rakentamisesta eri tiimien välillä. Odotamme sinulta aiempaa työkokemusta esimiestehtävistä ja ihmisten johtamisesta sekä vahvaa liikkeenjohdollista osaamista. Arvostamme käytännönläheistä näkemystäsi ja kokemustasi toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä sekä projektien johtamisesta.

Toivomme sinulta myös tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (esimerkiksi insinööri AMK/YAMK tai DI tutkintoa) sekä tehtävään soveltuvaa, monipuolista työkokemusta.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän tulevaisuuden kehittyvien energiamuotojen parissa. Kuopion Energialla sinulla on mahdollisuus työskennellä vakaassa ja arvostetussa energiayhtiössä. Tarjoamme näköalapaikkaa kaukolämmön ja kaukojäähdytyksen tehtävissä, jossa sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittää myös omaa ammattiosaamistasi. Työssäsi tukenasi ovat asiantuntevat ja kokeneet työkaverit.

Lisätietoja sinulle antaa kaukolämpöjohtaja Reima Lassila, 040 709 7601
Sähköposti: reima.lassila(at)kuopionenergia.fi

Hakuaika päättyy tiistaina 31.10.2017
Hakulinkki: https://rekry.kuopionenergia.fi/MepRekry/Application/Index/69/


Kuopion Energia -konserni muodostuu Kuopion Energia Oy:stä ja Kuopion Sähköverkko Oy:stä. Emoyhtiössä on energiantuotanto-, sähkökauppa- ja kaukolämpöliiketoiminnot sekä konsernin hallinto. Sähköverkkoliiketoiminta on tytäryhtiössä, Kuopion Sähköverkko Oy:ssä. Konsernin liikevaihto on 100 miljoonaa euroa ja palveluksessamme työskentelee n. 160 henkilöä.