Autotarkastaja Tampereelle, hakuaika 16.10 klo 15.00 asti

4.10.2017

TAMPEREEN KAUPUNKILIIKENNE LIIKELAITOS

Tampereen kaupunkiliikenne Liikelaitos tuottaa korkealuokkaisia ja kestävän kehityksen huomioon ottavia joukkoliikennepalveluja Tampereen seudulla. Osana Tampereen kaupunkikonsernia TKL tarjoaa yli 350 työntekijälleen monipuolisia ja vastuullisia joukkoliikennealan tehtäviä.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen autotarkastajaa 1-205-17.

Tehtävässään autotarkastaja toimii TKL:n linja-autokaluston monipuolisissa huolto- ja ylläpitotehtävissä. Tietokoneella tehtävän vikadiagnostiikan sekä erillisten ohjelmien avulla määritellään kaluston vaatimia huoltotoimia ja toteutetaan itse tai päätetään niiden toteutustavoista.

Työtehtävien sujuva ja tehokas hoitaminen edellyttää reippaan ja innokkaan työotteen ohella jo hankittua autoalan tuntemusta sekä valmiutta erilaisten tietokoneohjelmien käytön opetteluun. Tehtävän kannalta tarpeen oleva D-ajolupa sekä trukkikortti voidaan suorittaa myös työn ohessa oppisopimuksella.

Toimenkuvaan sisältyy myös kaluston rengashuollon ja -varaston ylläpidon toteutusta.

Autotarkastaja työskentelee osana teknisten tukitoimintojen ryhmää, toimien mm. kalustomestarin sijaisena. Työn syklisen luonteen vuoksi kohtuullinen joustavuus työajoissa on tärkeää.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään ammatillinen autoalan tutkinto tai muu soveltuva tekniikan alan tutkinto (esim. insinööri (AMK)).

Työssä edellytetään aiempaa työkokemusta raskaan kaluston korjaamolta, sekä tietämystä Volvo- ja Scania-merkkisten linja-autojen sähköjärjestelmistä ja vianetsintä diagnostiikasta. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa BC-luokan ajokorttia.

Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kalustomestari Jussi Vataja, puh. 040 801 6055.

Hakuaika päättyy 16.10.2017. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, tai postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.