Toimitilajohtaja Orimattilaan, hakuaika 10.11.2017 asti

12.10.2017

                       

Orimattila on kehittyvä, kasvava ja vetovoimainen n. 16 300 asukkaan viihtyisä maaseutukaupunki Lahden seudulla. Lisätietoa Orimattilasta www.orimattila.fi.

                                                                                                                                  

 

Orimattilan kaupunki hakee

 

TOIMITILAJOHTAJAA

 

Toimitilajohtajan pääasiallisena tehtävänä on vastata elinvoima- ja teknisen palveluiden toimialan alaisuuteen kuuluvan tilapalveluyksikön johtamisesta, kiinteistövuokrauksesta ja -hallinnosta, rakennuttamisesta sekä investointi- ja hankesuunnittelusta. Toimitilajohtaja osallistuu käytännön asiantuntijatyöhön.

 

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi vastaava opistoasteen tutkinto (insinööri/arkkitehti) sekä riittävä työkokemus tehtäväalueelta. Viran hoitaminen edellyttää suomen kielen hyvää taitoa. Arvostamme sopimusjuridiikan ja hankintasäädösten hallintaa, kokemusta rakennuttamisesta sekä alan atk- ohjelmien osaamista (mm. Haahtela), suunnittelun ohjauskokemusta sekä hyvää yhteistyökykyä.

 

Virkasuhde alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisten sopimusten mukaisesti. Hakijat voivat esittää myös oman palkkatoivomuksensa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

 

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen pyydetään toimittamaan viimeistään 10.11.2017 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi kohdenumero 154040. Hakija voi lähettää myös hakemuksen osoitteella Orimattilan kaupunki, kaupunginhallitus, Erkontie 9, 16300 Orimattila. Hakemuksen voi lähettää myös sähköisesti kirjaamo@orimattila.fi.

 

Lisätietoja antaa teknisen palvelukeskuksen johtaja Seppo Määttä, puh.044-781 3870, seppo.maatta@orimattila.fi.

 

Orimattilassa 10.10.2017

Kaupunginhallitus