LVI-projektipäällikkö Helsingin kaupunki, hakuaika 16.11.2017 klo 16 asti

1.11.2017

LVI-Projektipäällikkö

Vakinainen työsuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet / Rakennuttaminen, Talotekniikkayksikkö

Työavain 6-230-17

Haku päättyy 16.11.2017 klo 16:00

Työpaikan osoite

00510 Elimäenkatu 5

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.

Tehtävän kuvaus

Rakennuttaminen-palvelu toteuttaa kaupungin toimitiloihin sekä katu- ja viheralueisiin liittyviä hankkeita.

Haemme LVI-alan asiantuntijaa taloprojektien LVI-teknisten töiden rakennuttamiseen. Tehtävä sisältää LVI-teknisen suunnittelun ohjaamisen ja työmaateknisen valvontatyön.

Sinulla on vähintään LVI-/tekniikan insinöörin tai teknikon tutkinto ja vähintään viiden vuoden kokemus LVI-teknisestä rakennuttamisesta, suunnittelusta tai urakoinnista sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito.

Arvostamme rakentamisen LVI-tekniikan hallintaa, hyviä ryhmätyö- ja neuvottelutaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Luemme eduksi LVI-teknisen kustannuslaskentaosaamisen.

Tehtävän lopullinen sisältö ja palkka määräytyvät valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Hakijat voivat esittää palkkatoivomuksensa.

Aiemmin työavaimella 6-185-17 LVI-projektipäällikön tehtävään tulleet hakemukset huomioidaan.

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Työaika

36 h 45 min/vko

Lisätietoja tehtävästä antaa

Yksikön päällikkö Kari Sirén, 050 3858 268, etunimi.sukunimi(at)hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/kaupunkiymparisto

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Hae paikkaa osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavaimen numero ohjaa ilmoitukseen.