ASIAKASPÄÄLLIKKÖ HELSINKIIN, hae 23.11.2017 klo 16 mennessä

3.11.2017

Asiakaspäällikkö

Vakinainen työsuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet / Tilapalvelut, Toimitilavuokraus

Työavain 6-239-17

Haku päättyy 23.11.2017 klo 16:00

Työpaikan osoite Elimäenkatu 5, 00510 Helsinki

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.

Tehtävän kuvaus

Tilapalvelut vuokraa kaupungin omistamia tiloja, myy rakennuksia ja toimitilaosakkeita ja vuokraa kaupungin omistamia asunto-osakkeita.

Haemme toimitilavuokraus-yksikköön ASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ

Asiakaspäällikkö vastaa omien asiakkaidensa (Kasko=koulutuksen ja kasvatuksen toimiala) kokonaisvaltaisesta toimitilapalvelusta. Hän etsii yhdessä asiakkaan kanssa parhaan ratkaisun tilatarpeeseen, auttaa tilatarpeen tai toimitilan muutostarpeen määrittelyssä. Asiakaspäällikkö tekee erilaisia toimitilojen hankintavaihtoehtojen vertailuja, neuvottelee ja laatii vuokrasopimuksia ja kaupallisia asiakirjoja sekä valmistelee päätösesitykset.

Etsimämme asiakaspäällikkö on oma-aloitteinen, neuvottelutaitoinen, yhteistyökykyinen tiimityöntekijä sekä asiakaspalvelun osaava kiinteistöalan ammattilainen.

Tavoitteemme on läpinäkyvä ja tasalaatuinen palveluprosessi. Asiakkaita ovat palveluita tuottavat kaupungin toimialat ja palvelukokonaisuudet sekä muut yhteistyökumppanit. Asiakaspäällikön tehtävänä on huolehtia kasvatus ja koulutus toimialan tilatarpeesta.

Luemme eduksi kokemuksen palvelutilojen suunnittelusta, toteuttamisesta ja/tai kiinteistötaloudesta.

Tarjoamme mielenkiintoisen, merkityksellisen ja monipuolisen työtehtävän aktiivisessa toimintaympäristössä sekä Helsingin kaupungin henkilöstölleen tarjoamat hyvät työsuhde-edut.

Kelpoisuusehto

Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai insinööri AMKn tai arkkitehdin tutkinto sekä kokemusta rakennus- ja/tai kiinteistöalalta.

Palkkaus

3610 e/kk

Työaika

36 h 45 min/vko

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

yksikön päällikkö Markku Metsäranta, 050 402 5863, etunimi.sukunimi(at)hel.fi tilapalvelupäällikkö Irmeli Grundström, 050 5592071, etunimi.sukunimi(at)hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/kaupunkiymparisto

Hae paikkaa osoitteessa www.helsinkikrekry.fi. Työavaimen numero ohjaa ilmoitukseen.

 

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.