Kartoittaja Kangasalalle, hae 20.11.2017 klo 15 mennessä

3.11.2017

 

 

 

 

 

Kangasalan kunnassa on haettavana 20.11.2017 klo 15.00 asti  

 

KARTOITTAJAN TYÖSUHDE

  

Kartoittaja sijoittuu teknisen keskuksen maankäytön palvelualueen paikkatietoyksikköön.

 

Kartoittajan tehtäviin kuuluu erilaiset kunnallisen alan maastomittaustehtävät nykyaikaisilla mittausmenetelmillä ja -laitteilla.

 

Kartoittajan kelpoisuusvaatimus on maanmittausalan perustutkinto, riittävät atk-taidot ja monipuolinen kokemus maastomittaustehtävistä. Lisäksi edellytämme suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Nykyaikaisten karttajärjestelmien ja rajojen aukaisuun tarvittavien raivaustyökalujen käyttökokemus sekä BE-ajokortti katsotaan eduksi.

 

Arvostamme yhteistyökykyä, itsenäistä työskentelytaitoa, oma-aloitteisuutta sekä asiakaslähtöistä ja innostunutta asennetta tehtävän hoitamiseen.

 

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

 

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (tai www.kangasala.fi/avoimet-tyopaikat). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

 

Lisätietoja antaa paikkatietoinsinööri Lilli Hervamaa, puh. 050 3803341 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi ja maanmittausinsinööri Simo Veijalainen,

puh. 050 5969 126 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi.

 

 

KANGASALAN KUNTA

Tekninen keskus / Paikkatietoyksikkö