ARKKITEHTI, LAATTAPISTE VANTAA, hae 20.11.2017 mennessä

8.11.2017

LAATTAPISTE OY on kasvava, vakavarainen perheyritys, jonka liikevaihto on noin 40 MEUR. Olemme Suomen johtava pintamateriaalien, kiinnitys-, tasoitus-, oikaisu- ja vedeneristysratkaisuiden sekä kylpyhuonekokonaisuuksien toimittaja. Yli 140 hengen voimin palvelemme niin yksityis- kuin ammattiasiakkaitakin kautta maan. Tutustu meihin tarkemmin: www.laattapiste.fi.

 

Vahvistamme suunnittelijapalvelut-tiimiämme ja etsimme nyt uusia asiantuntijoita. Tiimi tuottaa ammattiasiakkaillemme kaikkialle Suomeen palveluita ja työkaluja, jotka auttavat heitä toteuttamaan projektinsa vieläkin taloudellisemmin, laadukkaammin ja nopeammin.

 

Arkkitehti – suunnittelijapalvelut

 

Oletko koulutukseltasi arkkitehti, rakennusarkkitehti tai sisustusarkkitehti? Onko sinulla vahvaa kokemusta suunnittelusta ja taidatko arkkitehtitoimistojen työskentelyprosessit? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö!

Kokonaan uusi toimenkuva on osa ammattiasiakkaille rakentamaamme palveluprosessia. Pääset käyttämään ammattitaitoasi ja koulutustasi uudesta näkökulmasta ja voit suorittamisen sijaan keskittyä palveluiden kehittämiseen.

Tehtävänäsi on kehittää kokonaisvaltaisesti suunnittelijapalveluitamme. Tehtävään tulee liittymään esimerkiksi asiakkaille tarjottavien ohjelmistojen kehitysprojekteja ja koulutusta. Yrityksemme ainoana arkkitehtinä olet asiantuntijaroolissa ja pääset osallistumaan isoimpiin asiakasprojekteihimme. Lisäksi tarjoat tukea paitsi omalle tiimillesi, myös koko projektimyynnille.

Tavoitteenasi on hankkia osaamisellasi arkkitehtiasiakkaidemme keskuudessa maine arvostettuna asiantuntijana. Tämä edellyttää intoa kehittää niin omaa työtäsi kuin osaamistasikin.

Vastuullesi kuuluvat nimetyt tuoteryhmämme: pintamateriaalit (tekstiililaatat, vinyylit ja keraamiset laatat) sekä kalusteet. Työsi painopiste tulee olemaan julkitilarakentamisessa, mutta tarvittaessa palvelet myös muissa asiakasprojekteissamme.

Odotamme, että sinulla on arkkitehdin, rakennusarkkitehdin tai sisustusarkkitehdin koulutus ja että olet työskennellyt arkkitehtitoimistossa. Tunnistat asiakkaidemme tarpeet ja olet valmis vastaamaan niihin yhdessä koko organisaatiomme kanssa. Toivomme sinulta myös kaupallista näkökulmaa sekä halua verkostoitua ja palvella asiakkaita nöyrällä asenteella.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja kattavan, kokemuksesi pohjalta räätälöitävän perehdytyksen tuotteistamme, konseptistamme ja järjestelmistämme. Pääset mukaan luomaan asiakkaillemme ainutlaatuista palveluprosessia innostavassa ja toisiaan tukevassa työyhteisössä, jossa et jää koskaan yksin. Esimiehesi on projektimyyntiyksikön päällikkö.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysyä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ma 13.11. ja pe 17.11. klo 9–10. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi ma 20.11. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!