Projekti-insinööri, Kauniaisten kaupunki, haen 17.12.2017 mennessä

17.11.2017

KAUNIAISTEN kaupunki

hakee henkilökuntaa

 

Kauniainen on pääkaupunkiseudulla sijaitseva noin 9 500 asukkaan viihtyisä kaksikielinen huvilakaupunki erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä. Kaupunki omistaa 38 julkista rakennusta ja 58 asuntoa, joiden yhteispinta-ala on n. 75 000 m2.

Tilakeskuksen tulosalue huolehtii kaupungin omistuksessa olevasta kiinteistökannasta ja talonrakennushankkeiden rakennuttamistehtävistä. Haluatko sinä olla mukana rakentamassa Kauniaista kanssamme?

 

Haemme nyt mukavaan joukkoomme

 

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ 

 

Projekti-insinööri valmistelee ja toteuttaa talonrakennusinvestointeja. Tehtäviin kuuluu mm. suunnittelun ohjaaminen, suunnitelmien tarkastaminen, suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden kilpailutukset, rakennuttamis- ja valvontatehtävät, kustannusarviointi, lukuisat asiantuntijatehtävät sekä tulosalueen toiminnan kehittämiseen osallistuminen. Vakituisen toimen pätevyysvaatimuksena on talonrakennusalan rakennusinsinöörin ammattikorkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto sekä riittävä kokemus rakennuttamistehtävistä. Tehtävässä menestymiselle on eduksi kokemus rakennesuunnittelusta, julkisten rakennusten tehtäväkentästä ja hankintalainsäädännön asiantuntemus. Hyvät vuorovaikutustaidot, yhteistyökyky sekä tietotekniset taidot (normaalit toimisto-ohjelmat) ovat välttämättömät. Kielitaidon osalta vähimmäisvaatimus on suomenkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä tehtävän kannalta riittävä ruotsinkielen taito. Molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito katsotaan hakijan eduksi. Palkkaus on teknisten sopimuksen palkkaryhmän III mukainen.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat rakennuttajapäällikkö Tomi Salminen, 050 4115905 tai yhdyskuntatoimen johtaja Marianna Harju, 050 3041234 (etunimi.sukunimi@

kauniainen.fi) tai kotisivuiltamme www.kauniainen.fi/rekry

 

Haku tapahtuu sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kauniainen.fi/rekry  (suora linkki hakulomakkeeseen : https://response.questback.com/kauniaistenkaupunki/70qyzwhcgl )

 

 

Hakuaika päättyy 17.12.2017

www.kauniainen.fi