ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖ Sipooseen, hae 30.1.2018 klo 16 mennessä

2.1.2018

Asiakaspalvelupäällikkö, toimitilat

Tekniikka- ja ympäristöosasto, Toimitilat

_________________________________________________________________________________

 

Haku päättyy: 30.1.2018 klo 16.00                 Työsuhteen kesto: Vakituinen

Ilmoitus jätetty: 2.1.2018                               Työn luonne: Kokoaikatyö

_________________________________________________________________________________

 

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto vastaa koko kunnan investointien hallinnasta, infran ja kunnan toimitilojen ylläpidosta, investointien suunnittelusta ja viranomaistyöstä. Kunnan Toimitilat-yksikkö hallinnoi kunnan kiinteistöomaisuutta ja vastaa noin kahdeksankymmenen kiinteistön ylläpidosta ja huollosta. Organisaatiomme on kokonaisuuslähtöinen ja kehittämishaluinen.

 

Sipoo kasvaa ja kehittyy nopeasti, joten haemme nyt vakinaiseen toimeen

 

Asiakaspalvelupäällikköä

 

Asiakaspalvelupäällikkönä vastaat kunnan toimitilojen ja toimitilojen asiakkaiden välisestä asiakaspalvelusta sekä sen suunnittelusta ja kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu mm. asiakastapaamisia, raportointia ja asiakastarpeiden kartoittamista jatkotoimenpiteitä varten. Toinen keskeinen osa työtäsi on sisäilmakohteiden johtaminen yhdessä tilapalvelupäällikön kanssa ja lisäksi toimit sisäilmatyöryhmän puheenjohtaja.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kokemusta kiinteistöalalta sekä kiinnostusta oman työn ja toimialan kehittämiseen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen tyydyttävä taito. Laskemme eduksi työkokemuksen asiakaspalvelutehtävistä kiinteistöalalta ja/tai kokemuksen sisäilmahankkeisiin osallistumisesta.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan nopeasti kasvavan kunnan palveluksessa, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön työehtosopimuksen (TS:n) mukaisesti. Koeaika on kuusi kuukautta ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi ohessa olevan linkin kautta 30.1.2018 klo 16 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Katso lisätietoja meistä työnantajana sekä kunnan palveluksessa työskentelevien uratarinoita osoitteesta www.sipoo.fi > Kunta työnantajana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tilapalvelupäällikkö Juha Pohjonen, puh. 09 2353 6810, juha.pohjonen(at)sipoo.fi.