Kunnallistekniikan suunnittelija, Orimattilan kaupunki, hae 5.2.2018 klo 17 mennessä

5.1.2018

                       

Orimattila on kehittyvä, kasvava ja vetovoimainen n. 16 300 asukkaan viihtyisä maaseutukaupunki Lahden seudulla. Lisätietoa Orimattilasta www.orimattila.fi.

                                                                                                                                  

 

 

Orimattilan kaupunki hakee Elinvoima- ja teknisten palveluiden toimialalle yhdyskuntatekniikan yksikköön vakinaiseen työsuhteeseen

 

KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTELIJAA

 

Suunnittelijana vastaat kaupungin kunnallisteknisestä suunnittelunohjauksesta ja suunnittelusta. Vastuullasi ovat tie-, katu-, hulevesi- ja yleisten alueiden tekniikan suunnittelu sekä suunnittelua tukevat selvitystyöt tai näiden suunnittelunohjaus. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat erilaisten päätöksien valmistelu ja asiakaspalvelu. Sinulta odotetaan osallistumista kaupungin kunnallistekniikan rakentamishankkeisiin osana projektinjohtoa sekä asemakaavojen laatimisvaiheessa kunnallistekniikan yleissuunnitteluun. Kokemustaustastasi riippuen voit myös avustaa rakennuttajaa työmaavalvonnassa.

 

Kelpoisuusvaatimuksena on yhdyskuntatekniikan insinööri (AMK tai teknillinen opisto) tai vastaava tehtävään soveltuva tutkinto sekä muutaman vuoden kokemus kunnallistekniikan suunnittelusta.  Tehtävän hoitaminen edellyttää lisäksi ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä suomen kielen hyvää kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme itsenäistä työotetta ja hyvää yhteistyökykyä.

 

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisten sopimuksen mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

 

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen pyydetään toimittamaan viimeistään 5.2.2018 klo 17.00 mennessä ensisijaisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi kohdenumero 162924. Hakija voi myös lähettää hakemuksen osoitteella Orimattilan kaupunki, tekninen johtaja, Erkontie 9, 16300 Orimattila. Kuoreen merkintä ”suunnittelija”.

 

Lisätietoja antaa tekninen johtaja Seppo Määttä, puh.044-781 3870, seppo.maatta@orimattila.fi.

Orimattilassa 4.1.2018

Elinvoima- ja teknisten palveluiden toimiala