RAKENNUTTAMISPÄÄLLIKKÖ Orimattilan kaupunki, hae 26.1.2018 klo 15 mnnessä

5.1.2018

                       

Orimattila on kehittyvä, kasvava ja vetovoimainen n. 16 300 asukkaan viihtyisä maaseutukaupunki Lahden seudulla. Lisätietoa Orimattilasta www.orimattila.fi.

                                                                                                                                  

 

 

Orimattilan kaupunki jatkaa hakuaikaa ja hakee Elinvoima- ja teknisten palveluiden toimialalle yhdyskuntatekniikan yksikköön vakinaiseen työsuhteeseen

 

RAKENNUTTAMISPÄÄLLIKKÖÄ

 

Rakennuttamispäällikön pääasiallisena tehtävänä on vastata katujen ja yleisten alueiden investointihankkeiden suunnittelunohjauksesta ja toteutuksesta. Tehtävä pitää sisällään investointihankkeiden suunnitteluttamista, rakennuttamista ja kilpailuttamista, sopimusten laadintaa sekä valvontaa. Rakennuttamispäällikkö vastaa eri hankkeiden toteutumisesta ajallisesti ja taloudellisesti.

 

Hakijalta edellytetään alan ammatillista korkeakoulututkintoa (amk) tai aikaisempaa opistoasteen tutkintoa sekä riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä suomen kielen hyvää taitoa. Arvostamme sopimusjuridiikan tuntemusta, kilpailusäädösten hallintaa sekä hyvää yhteistyökykyä.

 

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisten sopimuksen mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

 

Tehtävää aikaisemmin hakeneet huomioidaan ilman eri hakemusta.

 

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen pyydetään toimittamaan viimeistään 26.1.2018 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi kohdenumero 153119. Hakija voi myös lähettää hakemuksen osoitteella Orimattilan kaupunki, tekninen johtaja, Erkontie 9, 16300 Orimattila. Kuoreen merkintä ”rakennuttamispäällikkö”.

 

Lisätietoja antaa tekninen johtaja Seppo Määttä, puh.044-781 3870, seppo.maatta@orimattila.fi.

Orimattilassa 20.12.2017

Elinvoima- ja teknisten palveluiden toimiala