Maankäyttöinsinööri Helsingin kaupunki, hae 29.1.2018 klo 15 mennessä

10.1.2018

Tekninen ala

Maankäyttöinsinööri

Määräaikainen, Työsuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne / Maaomaisuuden kehittäminen ja tontit, Tontit -yksikkö
Työavain 6-1-18
Haku päättyy 29.01.2018 klo 15:00
Työpaikan osoite
00580 Sörnäistenkatu 1
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuus vastaa maankäytön yleissuunnittelusta, asemakaavoituksesta, maaomaisuuden kehittämisestä ja tonteista, liikenne- ja katusuunnittelusta sekä kaupunkitila- ja maisemasuunnittelusta.

 
Tehtävän kuvaus

Maaomaisuuden kehittäminen ja tontit -palvelu toteuttaa maapolitiikkaa, kehittää kaupungin maaomaisuutta ja luovuttaa kaupungin tontit.

Etsimme monipuolista osaajaa maankäyttöinsinööriksi maankäyttö- ja kaupunkirakenne palvelukokonaisuuden maanomaisuuden kehittäminen ja tontit -yksikön maanhankinta - tiimiin.

Asemakaavojen toteutukseen ja kehittämiseen liittyvä maanhankinta ja -myynti, etuosto-oikeudet, piirustusten tarkistaminen (varahenkilö) ja katualueen haltuunotot ja työluvat ja muut esimiehen määräämät tehtävät.

Työsuhde alkaa 19.2.2018 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde päättyy 31.12.2018.

Hakemukset tulee jättää kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään.

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Kelpoisuusehto
Soveltuva korkeakoulututkinto tai käytännön kokemuksella hankittu vastaava ammattitaito. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot.
Palkkaus
2946,88
Työaika
36,45
Palvelussuhde alkaa
19.02.2018
Palvelussuhde päättyy
31.12.2018
Sopimusala
TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Lisätietoja tehtävästä antaa
Peter Haaparinne, 09 310 31864, peter.haaparinne (at) hel.fi
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.