PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ (2 TEHTÄVÄÄ), Helsingin kaupunki, hae 22.2.2018 klo 16 mennessä

12.2.2018

Projektipäällikkö (2 tehtävää)

Vakinainen työsuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet / Rakennuttaminen, Infrayksikkö 2

Työavain 6-45-18

Haku päättyy 22.02.2018 klo 16:00

Työpaikan osoite Elimäenkatu 5, 00510 Helsinki

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.

Tehtävän kuvaus

Infrayksikkö vastaa katu- ja viheralueiden, siltojen sekä liikuntapaikkojen rakennuttamisesta ja alueiden esirakentamisesta sekä hankkeiden työmaavalvonnasta.

Infra-rakennuttamisen tehtävät sisältävät suunnittelun ohjauksen, työmaa-aikaiset tehtävät, hankkeen vastaanoton ja ylläpitoon siirron sekä takuuaikaiset tehtävät.

Lisäksi tehtävä sisältää investointibudjetin seurannan, raportoinnin ja arvioinnin hanketasolla sekä kustannusten hallinnan kaupungin ulkopuolisten rakennuttamisosapuolten kanssa.

Tarjoamme sinulle mukavassa työyhteisössä haastavan ja monipuolisen tehtävän.

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Kelpoisuusehto

Tehtävään soveltuva insinöörin koulutus tai vastaavat tiedot.

Infra-alan rakennuttamisen osaamista ja perehtyneisyyttä infra-alan kustannusten hallintaan. Hyvää yhteistyötaitoa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työaika

36 h 45 min.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ahonen Jarmo, 09-310 38624, jarmo.ahonen@hel.fi, 050-559-1853 

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto 

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavaimen numero ohjaa ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.