Projektipäällikkö, Helsingin kaupunki, hae 19.2.2018 klo 16 mennessä

12.2.2018

Projektipäällikkö

Vakinainen työsuhde 1.3.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan

Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne / Liikenne- ja katusuunnittelu, Liikenteenhallintayksikkö

Työavain 6-44-18

Haku päättyy 19.02.2018 klo 16:00

Työpaikan osoite Kansakoulukatu 1 B, 00100 Helsinki

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuus vastaa maankäytön yleissuunnittelusta, asemakaavoituksesta, maaomaisuuden kehittämisestä ja tonteista, liikenne- ja katusuunnittelusta sekä kaupunkitila- ja maisemasuunnittelusta.

Tehtävän kuvaus

Liikenteenhallintayksikön tehtävinä ovat liikenteen kehityksen seuranta ja tutkimukset, digitaalisten ja älyliikennepalvelujen kehittäminen, liikennevalojen ja muiden liikennehallintajärjestelmien suunnittelu ja kehittäminen sekä pääkaupunkiseudun liikenteenhallintakeskuksen toiminnan kehittäminen ja siihen liittyvä viranomaisyhteistyö.

Haemme liikenteenhallintayksikköön projektipäällikköä.

Projektipäällikkö vastaa raitioliikenteen liikennevaloetuuksien toiminnan auditoinnista ja kehittämisperiaatteiden määrittelystä tiiviissä yhteistyössä palvelun muiden asiantuntijoiden kanssa. Tehtävään kuuluu kehittämistoimenpiteiden suunnittelu ja toteutus. Lisäksi projektipäällikön tehtäviä ovat mm. joukkoliikenteen liikennevaloetuuksien toiminnan seuranta ja osallistuminen seurantajärjestelmän kehittämiseen.

Tehtävässä menestymisessä auttaa, mikäli sinulla on oma-aloitteisuutta, valmiudet tai kokemusta projektinjohtotehtävistä sekä halua kehittyä työssäsi. Hyvät ongelmanratkaisutaidot, looginen ajattelutapa ja aikataulujen hallinta ovat tärkeitä tehtävässä. Aiempi työkokemus liikennesuunnittelun alalta sekä kyky hahmottaa valo-ohjauksen toiminta ja vaikutukset osana laajempaa liikenteenhallinnan kokonaisuutta helpottavat tehtävän hoitamista.

Projektipäällikkö kuuluu organisaatiossa liikenteenhallintayksikköön, jonka vastuulla ovat mm. liikennevalojen ja muun liikenteenhallinnan suunnittelu ja kehittäminen. Tavoitteenamme on nykyisen raitiovaunuliikenteen sujuvoittaminen ja sen luotettavuuden parantaminen liikenteen valo-ohjausta kehittämällä. Tarjoamme osaavalle projektipäällikölle mielenkiintoisen, vastuullisen ja selkeän tehtäväkokonaisuuden.

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittää Helsingin tulevaa liikennejärjestelmää ja omaa ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Kelpoisuusehto

Tehtävään soveltuva diplomi-insinööri, insinöörin (AMK) tai insinöörin tutkinto

Työaika

36 h 45 min

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

yksikön päällikkö Marko Mäenpää, 09- 310 37339, etunimi.sukunimi(at)hel.fi

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavaimen numero ohjaa ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa