PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Helsingin kaupunki, hae 19.2.2018 klo 16 mennessä

12.2.2018

Projektipäällikkö

Vakinainen työsuhde 1.3.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan

Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne / Liikenne- ja katusuunnittelu, Suunnitteluyksikkö

Työavain 6-43-18

Haku päättyy 19.02.2018 klo 16:00

Työpaikan osoite Kansakoulukatu 1B, 00100 Helsinki

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuus vastaa maankäytön yleissuunnittelusta, asemakaavoituksesta, maaomaisuuden kehittämisestä ja tonteista, liikenne- ja katusuunnittelusta sekä kaupunkitila- ja maisemasuunnittelusta.

Tehtävän kuvaus

Suunnitteluyksikön tehtävinä ovat liikennesuunnittelu, katu- ja toteutussuunnitelmien teettäminen, vaikutusten arviointi ja liikenteenohjaussuunnittelu.

Haemme suunnitteluyksikköön projektipäällikköä.

Projektipäällikön tehtävä sisältää pyöräliikenteen tavoiteverkon katusuunnitelmien teettämisen ja rakennuttamisen ennakkovalmistelun. Tehtävään kuuluu eri toimijoiden ja suunnitelmien yhteensovittamista sekä vastuuta katusuunnittelun laadun varmistamisesta ja talouden ohjauksesta.

Menestyt työssä parhaiten, jos olet hyvin perehtynyt projektinjohtotehtäviin, hallitset julkisten hankintojen menettelyjä ja omaat monipuolista kokemusta ja asiantuntemusta toimialan suunnittelutehtävistä, liikenne- ja katusuunnittelun sisällöstä, pyöräliikenteestä, vuorovaikutuksesta ja kustannuslaskennasta.

Projektipäällikkö kuuluu organisaatiossa eteläiseen tiimiin mutta tehtävät voivat sijoittua eri puolille kaupunkia.

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittää Helsingin tulevaa liikennejärjestelmää ja omaa ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Kelpoisuusehto

Diplomi-insinöörin, insinöörin (AMK) tai insinöörin tutkinto (yhdyskuntatekniikka, tie- ja liikennetekniikka)

Luemme eduksi

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja kehitysmyönteisyyttä

Työaika

36 h 45min

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tiimipäällikkö Kati Kiyancicek, 09-310 64734, etunimi.sukunimi(at)hel.fi Yksikön päällikkö Leena Silfverberg, 09-310 37091, etunimi.sukunimi(at)hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/kaupunkiymparisto

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavaimen numero ohjaa ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.