RAKENNUSMESTARI, Helsingin kaupunki, hae 22.2.2018 klo 16 mennessä

12.2.2018

Rakennusmestari

Määräaikainen, Virkasuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat / Rakennusvalvontapalvelut, Kaupunkikuvayksikkö

Työavain 6-46-18

Haku päättyy 22.02.2018 klo 16:00

Työpaikan osoite

00580 Sörnäistenkatu 1

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuus vastaa kaupunkiympäristön asukas- ja yrityspalveluista, kaupunkimittauksesta, rakennusvalvonnasta, ympäristöpalveluista sekä pysäköinninvalvonnasta ja pysäköintipalveluista.

Tehtävän kuvaus

Rakennusvalvontapalvelut käsittelee lupahakemukset, tallentaa rakennussuunnitelmat sekä valvoo rakennustyötä ja rakennettua ympäristöä.

Haemme kaupunkikuvayksikköön RAKENNUSMESTARIA

Tehtävänäsi on rakennus-, toimenpide- ja purkulupien käsittely sekä käsittelyyn liittyvä asiakasneuvonta.

Sinulla on ammattikorkeakoulussa suoritettu rakennusmestarin (AMK) tutkinto tai aiempi teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu teknikon (rakennusmestari) tutkinto ja kokemusta käytännön rakennussuunnittelutehtävistä.

Sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet yhteistyökykyinen, asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen. Ilmaiset itseäsi hyvin sekä suullisesti että kirjallisesti.

Saat Helsingin kaupungin työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattiaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Työaika

36 h 45 min/vko

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Yksikön päällikkö Marjatta Uusitalo, 09 310 26350, etunimi.sukunimi@hel.fi, 050 401 3435

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/kaupunkiymparisto

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavaimen numero ohjaa ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.