Projekti-insinööri (3 tehtävää), Helsingin kaupunki, hae 22.2.2018 klo 16 mennessä

12.2.2018

Projekti-insinööri (3 tehtävää)

Vakinainen työsuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet / Asuntotuotanto, Uudistuotanto- ja korjausrakennuttamisyksikkö

Työavain 6-49-18

Haku päättyy 22.02.2018 klo 16:00

Työpaikan osoite Junailijankuja, 00520 Helsinki

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.

Tehtävän kuvaus

Uudistuotanto- ja korjausrakennuttamisyksikkö vastaa kaupungin oman asuntotuotannon uudishankkeiden rakennuttamisesta, kaupunkikonsernin asuntoyhtiöiden peruskorjausten korjausvaihtoehtoselvityksistä ja korjaushankkeiden rakennuttamisesta. Yksikkö jakautuu neljään tiimiin: läntinen-, keskinen- ja itäinen asuntotuotanto sekä korjausrakennuttaminen.

Haemme uudistuotanto- ja korjausrakennuttamisyksikköön PROJEKTI-INSINÖÖREJÄ.

Vastaat rakennusprojekteihin liittyvistä valmistelevista tehtävistä. Teet tiivistä yhteistyötä projektipäällikön kanssa mm. kilpailutusprosessissa, urakkasopimusten laatimisessa ja monissa muissa rakennuttamishankkeisiin liittyvissä tehtävissä. Olet osa tuotantotiimiä, jossa saat olla asuntotuotannon näköalapaikalla ja pääset kehittämään laaja-alaisesti osaamistasi mm. osallistumalla kehittämishankkeisiin.

Edellytämme rakennusalan korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa ja katsomme eduksi muutaman vuoden työkokemusta alalta. Teet yhteistyötä positiivisella ja kehittävällä otteella, olet tarkka dokumenttien hallinnoija ja pystyt pitämään useiden projektien langat käsissäsi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen asiantuntevassa organisaatiossa, Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuudet kehittyä tehtävässä. Potentiaalisia hakijoita voidaan kutsua haastatteluun jo hakuajan kuluessa.
 

Työaika

36 h 45 min/vko

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

tiimipäällikkö Kaarina Rötsä, 09 310 32357, kaarina.rotsa@hel.fi, 040 1978023

tiimipäällikkö Vesa Nevala, 09 310 32305, vesa.nevala@hel.fi, 040 3589274

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/kaupunkiymparisto

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavaimen numero ohjaa ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.