KATURAKENNUSPÄÄLLIKKÖ, Porvoon kaupunki, hae 26.2.2018 klo 12 mennessä

12.2.2018

Katurakennuspäällikkö, virka

Porvoon kaupungin kuntatekniikka hakee katurakennuspäällikköä vakinaiseen virkasuhteeseen 3.4.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviin kuuluu katu- ja muiden yleisten alueiden rakentamistoiminnan ja kunnossapidon johtaminen, rakennuttajan ja päätoteuttajan tehtävät, rakentamisen hallinnollisten asioiden hoitaminen, viranhaltijapäätösten ja lautakunta-asioiden valmistelu, viranomaisneuvottelut, kunnallisteknisten rakennushankkeiden koordinointi ja ohjaaminen, kustannusten seuranta ja kustannushallinnan kehittäminen, henkilöstöjohtaminen sekä aktiivinen toiminnan kehittäminen yhteistyössä suunnittelun ja kunnossapidon kanssa.

Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa osaamista infrarakentamisesta, kunnossapidosta ja henkilöstöjohtamisesta. Lisäksi henkilöllä tulee olla valmiutta kohdata haasteita, ratkaisukeskeinen ja kehittämislähtöinen asenne ja hyvät yhteistyötaidot.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään alempi korkeakoulututkinto infrarakentamisen alalta sekä kokemusta katu- / tierakentamisen/kunnossapidon vastaavista tehtävistä ja henkilöstöjohtamisesta. Hakijan eduksi katsotaan kokemus kunnallissektorista.

Valitun on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.
Koeaika on kuusi kuukautta. Palkkaus on KVTES:n mukaan.

Lähetä hakemuksesi 26.2.2018 klo 12 mennessä Porvoon kaupungin verkkosivuilla www.porvoo.fi  olevan linkin kautta.

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.

Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa kuntatekniikkapäällikkö Kari Hällström puh. 040 576 0206, kari.hallstrom@porvoo.fi