HUOLTOINSINÖÖRI Varsinaissuomen sairaanhoitopiiri, hae 23.2.2018 klo 14 mennessä

12.2.2018

Huoltoinsinööri, säteilylaitehuolto

 

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Teknisten- ja huoltopalvelujen tulosalue, Teknisten palvelujen tulosyksikkö

Turku

 

 

 

 

Työn luonne:

Kokoaikatyö

Haku päättyy:

23.2.2018 14:00

 

Työsuhteen kesto:

Vakinainen

 

Palkka:          

KVTES, tekniikan sopimus

 

Työ alkaa:

1.4.2018

 

                                                                                                                                                                                                                         

 

                     

Työn kuvaus

 

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana huoltoinsinöörin toimi Teknisten- ja huoltopalvelujen tulosalueella.

 

Huoltoinsinöörin tehtävänä on sairaanhoitopiirin lääkintä- ja säteilylaitteiden huolto-, korjaus-, asennus- ja vastaanottotarkastustehtävät.

 

Eduksi katsotaan kokemus lääkintä- ja säteilylaitteiden huollosta, hyvä tietotekniikan taito, yhteistyökyky sekä englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen.

 

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva aikaisempi teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinto.

 

Pääasiallisena tehtäväkenttänä on säteilytekniset laitteet koko sairaanhoitopiirin alueella, joten ajokortti on toimen hoitamisen kannalta välttämätön. Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön viimeisimmän tekniikan parissa.

 

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.  Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

 

Organisaation kuvaus

 

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!

 

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

 

 

Yhteystiedot

 

Lisätietoja tehtävästä antavat sairaalainsinööri Jukka Kaikkonen p. 0400 424 054 tai sairaalainsinööri Jukka Mäkitalo, p. 02 313 2199 ja 040 725 6373.

 

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

 

www.vsshp.fi