Palveluesimies HR-järjestelmät HUS-tukipalvelut, hae 16.3.2018 mennessä

26.2.2018

Palveluesimies HR-tietojärjestelmät HUS-Tukipalvelut (180000C0)

HUS-Tukipalvelut on alansa halutuin yhteistyökumppani ja edelläkävijä terveydenhuollon tukipalveluiden kehittämisessä. Monipuolinen palveluvalikoimamme sisältää laitoshuoltopalvelut, potilas ja henkilöstöruokailupalvelut sekä asiointi-, tekstinkäsittely-, henkilöstö- ja talouspalvelut. Olemme sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoiden luotettava kumppani, joka tuottaa asiakkailleen lisäarvoa vaikuttavilla ja laadukkailla palveluilla, merkittävänä osana potilaan hoitoketjua. Joukossamme on 3300 osaajaa ja olemme osa HUS-kuntayhtymää.

Henkilöstöhallinnon tukitoiminnot on HUS:ssa keskitetty HUS-Tukipalvelujen henkilöstöpalvelulinjaan, johon kuuluvat myös henkilötietojärjestelmien pääkäyttö ja järjestelmätuki. Tukitiimit vastaavat Oraclen hr-henkilötietojärjestelmä Fusionin, Prima-palkanlaskentaohjelman ja vuosilomaohjelman, lääkäreiden päivystysjärjestelmän sekä Titania-työvuorosuunnitteluohjelma ylläpidosta. Titaniassa käytössä on myös sähköinen asiointi ja työaikapankki. Integroitu järjestelmäkokonaisuus on jatkuvan kehittämisen kohteena.

Haemme henkilötietojärjestelmien järjestelmätukeen
PALVELUESIMIESTÄ
vastaamaan järjestelmätukitiimien toiminnasta ja hr-järjestelmäpalveluista sisäisille asiakkaille.

Tarjoamme sinulle ammatillisesti mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän osaavien tiimien esimiehenä ja usean sidosryhmän kumppanina ison julkisen työnantajan palveluksessa. Esimiehenäsi ja tukenasi toimii henkilöstöpalvelujen palvelupäällikkö.

Olet taitava koordinoija ja kokonaisuuksien hallitsija. Sinulla on kokemusta projektimaisesta työskentelystä ja toimit sujuvasti yhteistyössä tietojärjestelmätoimittajien, konsernin tietohallinnon, järjestelmän omistajan ja oman palvelukeskuksen palveluhenkilöstön kanssa. Arvostamme kokemusta henkilötietojärjestelmistä, projekti- ja kehittämistyöstä, henkilöstöhallinnon, kunta-alan työ- ja virkaehtosopimusten tuntemusta sekä erinomaisia esimies- ja yhteistyötaitoja. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Kalasatamassa, osoitteessa Tynnyrintekijänkatu 1 C.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. HUS on savuton sairaala.

 

Hakuaikaa jatkettu, hakuaika päättyy 16.3.2018.

 

Hakukelpoisuus 

Soveltuva korkeakoulututkinto täydennettynä johtamisen ja hallinnon opinnoilla tai sisältyen tutkintoon tai soveltuva opistotutkinto täydennettynä johtamisen ja hallinnon opinnoilla tai sisältyen tutkintoon.

 

Kohteen aloituspäivämäärä: 2.4.2018 

 

Ensisijainen sijainti: Helsinki-Tynnyrintekijänkatu 1 C

Organisaatio: 7782 Henkilöstöpalvelut

Työsuhteen tyyppi: Vakinainen

Työpaikan tyyppi: Vakio

Aikataulu: Kokopäiväinen

Työvuoro: kokopäivätyö

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

 

Yhteystiedot 

Palvelupäällikkö Juhani McBreen, p. 040 577 5517.