Projektipäällikkö, Helsingin kaupunki, hae 21.3.2018 klo 16 mennessä

9.3.2018

Projektipäällikkö (geoteknikko)

Vakinainen työsuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne / Maaomaisuuden kehittäminen ja tontit, Maa- ja kallioperä -yksikkö

Työavain 6-77-18

Haku päättyy 21.03.2018 klo 16:00

Työpaikan osoite Sörnäistenkatu 1, 00580 Helsinki

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuus vastaa maankäytön yleissuunnittelusta, asemakaavoituksesta, maaomaisuuden kehittämisestä ja tonteista, liikenne- ja katusuunnittelusta sekä kaupunkitila- ja maisemasuunnittelusta.

Tehtävän kuvaus

Maaomaisuuden kehittäminen ja tontit -palvelu toteuttaa maapolitiikkaa, kehittää kaupungin maaomaisuutta ja luovuttaa kaupungin tontit.

Haemme maa- ja kallioperäyksikköön pohjarakennustiimiin aloittelevaa projektipäällikköä. Tehtäviin kuuluvat geotekniset suunnittelu- ja tarkastustehtävät sekä työmaavalvonta ja asiantuntijatehtävät toisen henkilön ohjauksessa. Suunnittelualana on maa- ja pohjarakentaminen. Tehtävänkuvaan kuuluu pohjarakennussuunnitelmien laatimiseen ja tarkistamiseen osallistuminen, tarpeiden määrittely tilaajan kanssa, tutkimusten ohjelmointi sekä osallistuminen urakkaneuvotteluihin ja työmaakokouksiin. Projektipäällikkö laatii myös rakennettavuusselvityksiä asiantuntijapalveluina muille palveluille. Tavoitteena on itsenäiseen asiantuntijarooliin kasvaminen.

Työsuhde alkaa 16.4.2018 tai sopimuksen mukaan.

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Tarjoamme mielenkiintoisia ja laaja-alaisia tehtäviä, mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua sekä työskentelyä alan huipputiimissä.

Kelpoisuusehto

ylempi korkeakoulututkinto tai ammattikorkeakoulututkinto. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia osana eri organisaatioista muodostuvaa tiivistä työyhteisöä. Kielitaitovaatimuksena on riittävä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Arvostamme tietomalli- ja 3D-osaamista, B-ajokorttia sekä ruotsin ja englannin kielten taitoa.

Palkkaus

3216,00

Työaika

36,45 h/vko

Palvelussuhde alkaa

16.04.2018

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tiimipäällikkö Mirva Koskinen, 09 310 37821, etunimi.sukunimi (at) hel.fi Yksikön päällikkö Ilkka Vähäaho, 09 310 37811, etunimi.sukunimi (at) hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/organisaatio-toimialan-esittely/

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavaimen numero ohjaa ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.