Rakennustarkastaja, Porvoon kaupunki, hae 23.4.2018 kl 14 mennessä

29.3.2018

Rakennustarkastaja

Porvoon kaupunki on kasvava kaksikielinen 50 000 asukkaan rannikkokaupunki, jossa rakentaminen on vireää kaikilla rakentamisen alueilla. Rakennusvalvonnalla on vahva rooli kaupungin viihtyisän rakennetun ympäristön luomisessa.

Nyt haemme osaavaan 11 hengen yksikköömme rakennustarkastajaa vakituiseen virkaan 1.6.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Rakennustarkastaja vastaa omalla vastuualueellaan rakentamista ja muita toimenpiteitä koskevien rakennus- ja toimenpidelupien käsittelystä, rakentamisen ohjauksesta, asiakasneuvonnasta ja katselmusten suorittamisesta. Hän vastaa toisen tarkastajan kanssa keskusta-alueen rakentamisesta.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n mukainen tutkinto sekä riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvissä tehtävissä.

Eduksi luetaan hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalvelu- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Rakennustarkastajan tehtävän hoitaminen edellyttää myös tietotekniikan osaamista.

Kielivaatimuksena on toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen suullinen taito.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 23.4.2018 klo 14 mennessä alla olevan linkin kautta, https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/173012

Lisätietoja antavat rakennusvalvontapäällikkö Päivi Kauppinen-Ketoja, puh. 040 351 5460, paivi.kauppinen-ketoja@porvoo.fi ja rakennustarkastaja Tom Roselius puh. 040 505 7713.