Rakennustarkastaja, Lahden kaupunki, hae 18.5.2018 klo 15 mennessä

19.4.2018

Rakennustarkastaja

 

Lahden kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelualue, Rakennus- ja ympäristövalvonta

_________________________________________________________________________________

 

Haku päättyy: 18.5.2018 klo 15.00               Työsuhteen kesto: Vakinainen

Ilmoitus jätetty: 16.4.2018                          Työn luonne: Kokoaikatyö

_________________________________________________________________________________

 

Tehtävän kuvaus

 

Tule Lahden kaupungille RAKENNUSTARKASTAJAKSI toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

 

Rakennusvalvonnan yksikkö on osa rakennus - ja ympäristövalvonnan palvelualuetta. Rakennustarkastajan apuna valvonnassa on 4 valvontainsinööriä sekä kaksi LVI-insinööriä. Kokonaisuudessaan rakennusvalvontaa hoidetaan 15 henkilön voimin ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Rakennuslupaprosessimme on sähköinen.

 

Rakennustarkastajan tehtävänä on vastata rakennustyönaikaisesta ja jatkuvasta valvonnasta sekä rakennusteknisistä laatu- ja kehittämistoimenpiteistä Lahden rakennusvalvonnassa. Rakennustarkastaja toimii myös valvontainsinöörien esimiehenä. Tehtäviin kuuluvat myös erilaiset lupapäätökset ja hyväksynnät sekä rakennustyön valvontaan liittyvät katselmukset ja tarkastukset sekä rakennusvalvontaviranomaisen viranhaltijoille delegoimat tehtävät.

 

Rakennustarkastaja valvoo luvattoman rakentamisen ja rakennetun ympäristön hoitoa ja osallistuu aktiivisesti rakentamisen yleiseen ohjaukseen ja neuvontaan sekä kaupungin sisäisten ohjausryhmien toimintaan. Lahden rakennusvalvonnassa käytetään Trimble Locus -rakennusvalvontaohjelmaa ja siihen liittyvää sähköistä lupa-asiointia ja arkistointia.

 

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennustekniikan diplomi-insinöörin tutkinto. Arvostamme laaja-alaista kokemusta rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävässä tarvitaan hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja viestit selkeästi ja asiantuntevasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Tehtävän hoitaminen edellyttää B-luokan ajokorttia.

 

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköisen hakemuksen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

 

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 04.05.2018 klo 15.00 mennessä.

 

 

 

 

Työ alkaa:    4.6.2018 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus:     Kunnalisen TS sopimuksen mukaan

Työavain:     168741

 

Työnantajakuvaus

 

Yhteystiedot

 

 

 

Lahti on kasvava ja kehittyvä melkein 120 000 asukkaan kaupunki, jolla on loistava sijainti nopeiden ja hyvien kulkuyhteyksien päässä

pääkaupunkiseudusta. Lahden vahvuuksia ovat erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet, hyvät palvelut ja viihtyisät sekä hintatasoltaan

kilpailukykyiset asumisen vaihtoehdot. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.

 

 

 

rakennuslupapäällikkö Markku Sivonen

puh. 050 383 6486

markku.sivonen@lahti.fi

rakennus- ja ympäristövalvonnan johtaja Mika Kemppainen

puh. 044 482 6080

mika.kemppainen @lahti.fi