Valvontainsinööri, Lahden kaupunki, hae 18.5.2018 klo 15 mennessä

19.4.2018

Valvontainsinööri

 

Kaupunkiympäristön palvelualue, Rakennus- ja ympäristövalvonta, Rakennusvalvonta

_________________________________________________________________________________

 

Haku päättyy: 18.5.2018 klo 15.00               Työsuhteen kesto: Vakinainen

Ilmoitus jätetty: 16.4.2018                          Työn luonne: Kokoaikatyö

_________________________________________________________________________________

 

Tehtävän kuvaus

 

Tule Lahden kaupungin VALVONTAINSINÖÖRIKSI toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

 

Valvontainsinöörin tehtävänä on vastata itsenäisesti rakennustyönaikaisesta ja jatkuvasta valvonnasta aluejaon mukaisesti Lahden rakennusvalvonnassa. Tehtäviin kuuluvat myös aloitus- ja seurantakokousten johtaminen sekä vaihe- ja loppukatselmukset maankäyttö- ja rakennuslain sekä asetusten edellyttämässä laajuudessa. Osana tehtävää on rakennesuunnitelmien vastaanottaminen sekä vastaava työnjohtaja hakemusten käsittely ja erityissuunnittelijoiden hyväksyminen. Valvontainsinööri neuvoo ja ohjaa aktiivisesti rakennuttajia, rakentajia sekä suunnittelijoita rakennushankkeen eri vaiheissa. Valvontainsinööri tukee työssään vastuualueensa lupakäsittelijää. Valvontainsinöörien esimiehenä toimii rakennustarkastaja.

 

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva talonrakennuksen insinööri tai insinööri AMK tutkinto sekä laaja-alainen kokemus rakennesuunnittelusta ja /tai työmaakokemus.

 

Viran hoito edellyttää hyvää neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä. Arvostamme lisäksi hyvää esiintymistaitoa sekä selkeää kirjallista ja suullista esiintymistaitoa sekä tietotekniikan hallintaa. Käytössämme on Trimble Locus rakennusvalvontaohjelma ja siihen liittyvä sähköinen lupa-asiointi. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman ajoneuvon käyttöä.

 

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköisen hakemuksen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

 

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 04.05.2018 klo 15.00 mennessä.

 

 

 

 

Työ alkaa:    4.6.2018 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus:     Kunnallisen TS sopimuksen mukaan

Työavain:     170228

 

Työnantajakuvaus

 

Yhteystiedot

 

 

 

Lahti on kasvava ja kehittyvä melkein 120 000 asukkaan kaupunki, jolla on loistava sijainti nopeiden ja hyvien kulkuyhteyksien päässä

pääkaupunkiseudusta. Lahden vahvuuksia ovat erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet, hyvät palvelut ja viihtyisät sekä hintatasoltaan

kilpailukykyiset asumisen vaihtoehdot. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.

 

Rakennusvalvonnan yksikkö on osa rakennus - ja ympäristövalvonnan palvelualuetta. Rakennustarkastajan apuna valvonnassa on 4 valvontainsinööriä sekä kaksi LVI-insinööriä. Kokonaisuudessaan rakennusvalvontaa hoidetaan 15 henkilön voimin.

 

 

rakennuslupapäällikkö Markku Sivonen

puh. 050 383 6486

markku.sivonen@lahti.fi

rakennus- ja ympäristövalvonnan johtaja Mika Kemppainen

puh. 044 482 6080

mika.kemppainen@lahti.fi