Korjausrakentamisen esimies, Sipoon kunta, hae 6.6.2018 klo 16 mennessä

17.5.2018

Korjausrakentamisen esimies

Tekniikka- ja ympäristöosasto, Toimitilat

_________________________________________________________________________________

 

Haku päättyy: 6.6.2018 klo 16:00                                   Työsuhteen kesto: Vakituinen

Ilmoitus jätetty: 16.5.2018                                             Työn luonne: Kokoaikatyö

_________________________________________________________________________________

 

Sipoo on kasvava ja ketterä kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Kunnan Tekniikka- ja ympäristöosastoon kuuluva Toimitilat-yksikkö vastaa kunnan kiinteistöinvestoinneista, ylläpidosta ja asiakaspalvelusta. Organisaatiomme on kokonaisuuslähtöinen ja kehittämishaluinen.

Sipoo kasvaa ja kehittyy voimakkaasti ja haemme nyt vakinaiseen tehtävään KORJAUSRAKENTAMISEN ESIMIESTÄ.

Korjausrakentamisen esimiehenä vastaat kunnan kiinteistöjen korjaus- ja muutostöiden valmistelusta, teettämisestä ja valvontatöistä joko ulkopuolisena hankintana tai korjausryhmän toimesta. Toimit korjausryhmän esimiehenä ja vastaat oman alueesi kehittämiseen ja hankintoihin liittyvistä tehtävistä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan nopeasti kasvavan kunnan palveluksessa, mukavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa, toisen kotimaisen kielen hyvää ja toisen kotimaisen tyydyttävä taitoa sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Tarjoamme myös mahdollisuuden kielitaidon kehittämiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaisesti ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta 6.6.2018 klo 16 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tilapalvelupäällikkö Juha Pohjonen p. 0401914517 tai juha.pohjonen(at)sipoo.fi