Arkkitehti, Helsingin kaupunki, hae 15.6.2018 klo 15 mennessä

24.5.2018

Arkkitehti

Määräaikainen työsuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne / Asemakaavoitus, Läntinen alueyksikkö

Työavain 6-143-18

Haku päättyy 15.06.2018 klo 15:00

Työpaikan osoite Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuus vastaa maankäytön yleissuunnittelusta, asemakaavoituksesta, maaomaisuuden kehittämisestä ja tonteista, liikenne- ja katusuunnittelusta sekä kaupunkitila- ja maisemasuunnittelusta.

Tehtävän kuvaus

Asemakaavoituspalvelu vastaa asemakaavojen laatimisesta sekä asemakaavatason maankäytöllistä harkintaa edellyttävistä asioista. Yksikön tehtävänä on läntisen alueen kaupunkisuunnittelu ja asemakaavojen laatiminen sekä asemakaavatasoinen hankkeiden ohjaus.

Haemme Läntiseen alueyksiköön ARKKITEHTIA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Arkkitehdin tehtäviin kuuluu asemakaavan muutosten laadintatehtäviä sekä osallistuminen Huopalahdentien kaavarunkotyön edistämiseen. Työ on monialaista asiantuntijayhteistyötä, johon kuuluu vuorovaikutusta alueen asukkaiden kanssa.

Onnistut tehtävässä parhaiten kun olet yhteistyökykyinen ja tulevaisuuteen positiivisesti katsova.

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Kelpoisuusehto

Arkkitehdin tai maisema-arkkitehdin tutkinto. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Lisäksi edellytämme arkkitehti- ja kaupunkisuunnitteluosaamista. Luemme eduksi kokemuksen kaupunki- ja asuntosuunnittelusta.

Työaika

36 h 45/vko

Palvelussuhde

Työsuhde alkaa 6.8.2018 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen päättyen 7.5.2019.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Yksikön päällikkö Tuomas Eskola, 09 310 37285, etunimi.sukunimi(at)hel.fi

Lisätietoa

www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Hakemukset tulee jättää kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavaimen numero ohjaa ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.