Kaupunkikuva-arkkitehti, Lahden kaupunki, hae 28.9.2018 klo 15 mennessä

Haku päättyy: kirjoita tähän päivämäärä      Työsuhteen kesto: Vakinainen

Ilmoitus jätetty: kirjoita tähän päivämäärä   Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus

Tule Lahden kaupungille KAUPUNKIKUVA-ARKKITEHDIKSI toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.11.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kaupunkikuva-arkkitehti työskentelee kaupunkiympäristön palvelualueella, rakennusvalvonnan yksikössä. Kaupunkikuva-arkkitehti työskentelee yhdessä rakennusvalvonnan lupa-arkkitehtien ja valvontainsinöörien sekä lupasihteerien kanssa. Kokonaisuudessaan rakennusvalvontaa hoidetaan 15 henkilön voimin ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Rakennuslupaprosessimme on sähköinen.

Kaupunkikuva-arkkitehtinä pääset vaikuttamaan kaupungin kehittymiseen viihtyisäksi ja houkuttelevaksi asuinympäristöksi. Tehtävänäsi on toimia rakennusvalvonnan lupakäsittelijänä ja kaupunkikuva-asiantuntijana maankäytön ja kunnallistekniikan aluehankkeissa. Olet kaupunkikuvaneuvottelukunnan sihteeri ja jäsen. Vastaat kaupunkitilaan liittyvästä neuvonnasta ja rakentamisen ohjauksesta ja toimit rakennusvalvonnan yhteyshenkilönä maankäytössä kehitettävään kaupunkimalliin liittyvissä kysymyksissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto ja laaja-alainen suunnittelukokemus. Tehtävässä tarvitaan hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja viestit selkeästi ja asiantuntevasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Tehtävän hoitaminen edellyttää B-luokan ajokorttia.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköisen hakemuksen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävään valittavan on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Hakija voi esittää palkkatoivomuksen.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 28.9.2018 klo 15 mennessä.

Työ alkaa:    1.11.2018 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus:     Hakija voi esittää palkkatoiveen.

Työavain:     185865

Työnantajakuvaus

Yhteystiedot

120 000 asukkaan Lahti tunnetaan Suomessa ja maailmalla talviurheilusta ja korkeatasoisista kulttuuripalveluista.

Lahdessa yhdistyvät pienen ja suuren kaupungin parhaat puolet. Aktiiviset asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta. Loistavan sijainnin ja toimivien kulkuyhteyksien ansiosta Lahden seudulla käydään töissä joka puolelta Etelä-Suomea. Junamatka Helsingistä kestää nopeimmillaan 49 minuuttia.

Lahden kaupungilla työskentelee noin 3400 ammattilaista. Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii lahtelaisten sujuvasta arjesta. Työnantajana kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.

Rakennuslupapäällikkö Markku Sivonen puh. 050 383 6486, markku.sivonen@lahti.fi

Rakennus- ja ympäristövalvonnan johtaja Mika Kemppainen puh. 044 482 6080, mika.kemppainen @lahti.fi

Lahdessa kirjoita tähän päivämäärä

kirjoita tähän allekirjoittajan nimi