Rakennustarkastaja, Lahden kaupunki, hae 30.10.2018 klo 15 mennessä

12.9.2018

Rakennustarkastaja

 

Lahden kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelualue, Rakennus- ja ympäristövalvonta

_________________________________________________________________________________

 

Haku päättyy: kirjoita tähän päivämäärä      Työsuhteen kesto: Vakinainen

Ilmoitus jätetty: kirjoita tähän päivämäärä   Työn luonne: Kokoaikatyö

_________________________________________________________________________________

 

Tehtävän kuvaus

 

Tule Lahden kaupungille RAKENNUSTARKASTAJAKSI toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 2.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Rakennusvalvonnan yksikkö on osa rakennus - ja ympäristövalvonnan palvelualuetta. Rakennustarkastaja työskentelee yhdessä rakennusvalvonnan lupa-arkkitehtien ja valvontainsinöörien sekä lupasihteerien kanssa. Kokonaisuudessaan rakennusvalvontaa hoidetaan 15 henkilön voimin ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Rakennuslupaprosessimme on sähköinen.

Rakennustarkastajana vastaat rakennustyönaikaisesta ja jatkuvasta valvonnasta sekä rakennusteknisistä laatu- ja kehittämistoimenpiteistä Lahden rakennusvalvonnassa. Tehtävässäsi olet valvontainsinöörien esimies. Tehtäviisi kuuluvat myös erilaiset lupapäätökset ja hyväksynnät sekä rakennustyön valvontaan liittyvät katselmukset ja tarkastukset sekä rakennusvalvontaviranomaisen viranhaltijoille delegoimat tehtävät.

Rakennustarkastajana valvot luvattoman rakentamisen ja rakennetun ympäristön hoitoa ja osallistut aktiivisesti rakentamisen yleiseen ohjaukseen ja neuvontaan sekä kaupungin sisäisten ohjausryhmien toimintaan. Lahden rakennusvalvonnassa käytetään Trimble Locus -rakennusvalvontaohjelmaa ja siihen liittyvää sähköistä lupa-asiointia ja arkistointia.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennustekniikan diplomi-insinöörin tutkinto. Arvostamme laaja-alaista kokemusta rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävässä tarvitaan hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja viestit selkeästi ja asiantuntevasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Tehtävän hoitaminen edellyttää B-luokan ajokorttia.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköisen hakemuksen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta ja 6 kuukauden koeaikaa. Hakija voi esittää myös palkkatoivomuksen.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 30.10.2018 klo 15.00 mennessä.

Työ alkaa:    2.1.2019 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus:     Hakija voi esittää palkkatoivomuksen.

Työavain:     195921

 

Työnantajakuvaus

 

Yhteystiedot

 

 

 

120 000 asukkaan Lahti tunnetaan Suomessa ja maailmalla talviurheilusta ja korkeatasoisista kulttuuripalveluista.

 

Lahdessa yhdistyvät pienen ja suuren kaupungin parhaat puolet. Aktiiviset asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta. Loistavan sijainnin ja toimivien kulkuyhteyksien ansiosta Lahden seudulla käydään töissä joka puolelta Etelä-Suomea. Junamatka Helsingistä kestää nopeimmillaan 49 minuuttia.

 

Lahden kaupungilla työskentelee noin 3400 ammattilaista. Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii lahtelaisten sujuvasta arjesta. Työnantajana kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.

 

 

Rakennuslupapäällikkö Markku Sivonen

puh. 050 383 6486

markku.sivonen@lahti.fi

 

Rakennus- ja ympäristövalvonnan johtaja Mika Kemppainen

puh. 044 482 6080

mika.kemppainen@lahti.fi

 

 

Lahdessa kirjoita tähän päivämäärä

 

 

 

kirjoita tähän allekirjoittajan nimi

kirjoita tähän allekirjoittajan tittel