Valvontainsinööri, Lahden kaupunki, hae 28.9.2018 klo 15 mennessä

Haku päättyy: kirjoita tähän päivämäärä      Työsuhteen kesto: Vakinainen

Ilmoitus jätetty: kirjoita tähän päivämäärä   Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus

Tule VALVONTAINSINÖÖRIKSI toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen 1.11.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan Lahden kaupungin kaupunkiympäristön rakennusvalvontaan.

Rakennusvalvonnan yksikkö on osa rakennus - ja ympäristövalvonnan palvelualuetta. Valvontainsinööri työskentelee yhdessä rakennusvalvonnan lupa-arkkitehtien ja valvontainsinöörien sekä lupasihteerien kanssa. Kokonaisuudessaan rakennusvalvontaa hoidetaan 15 henkilön voimin ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Rakennuslupaprosessimme on sähköinen.

Valvontainsinöörinä vastaat itsenäisesti rakennustyönaikaisesta ja jatkuvasta valvonnasta aluejaon mukaisesti Lahden rakennusvalvonnassa. Johdat aloitus- ja seurantakokouksia sekä vaihe- ja loppukatselmuksia maankäyttö- ja rakennuslain sekä asetusten edellyttämässä laajuudessa. Osana tehtäviäsi ovat rakennesuunnitelmien vastaanottaminen sekä vastaavien työnjohtajien hakemusten käsittely ja erityissuunnittelijoiden hyväksyminen. Neuvot ja ohjaat aktiivisesti rakennuttajia, rakentajia sekä suunnittelijoita rakennushankkeen eri vaiheissa. Tuet vastuualueesi lupakäsittelijää työssään. Esimiehenäsi toimii rakennustarkastaja.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva talonrakennuksen insinööri tai insinööri AMK tutkinto sekä laaja-alainen kokemus rakennesuunnittelusta ja /tai työmaakokemus. Viran hoitaminen edellyttää hyvää neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä.

Valvontainsinöörinä olet paljon kanssakäymisissä erilaisten ihmisten kanssa, joten tarvitset työssäsi esiintymisvarmuutta, hyviä viestintätaitoja sekä ajantasaisia IT-taitoja. Käytössämme on Trimble Locus rakennusvalvontaohjelma ja siihen liittyvä sähköinen lupa-asiointi. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman ajoneuvon käyttöä työssä.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköisen hakemuksen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 28.9.2018 klo 15.00 mennessä.

Työ alkaa:    1.11.2018 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus:     Kunnallisen TS sopimuksen mukaan

Työavain:     195920

Työnantajakuvaus

Yhteystiedot

120 000 asukkaan Lahti tunnetaan Suomessa ja maailmalla talviurheilusta ja korkeatasoisista kulttuuripalveluista.

Lahdessa yhdistyvät pienen ja suuren kaupungin parhaat puolet. Aktiiviset asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta. Loistavan sijainnin ja toimivien kulkuyhteyksien ansiosta Lahden seudulla käydään töissä joka puolelta Etelä-Suomea. Junamatka Helsingistä kestää nopeimmillaan 49 minuuttia.

Lahden kaupungilla työskentelee noin 3400 ammattilaista. Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii lahtelaisten sujuvasta arjesta. Työnantajana kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.

Rakennuslupapäällikkö Markku Sivonen puh. 050 383 6486, markku.sivonen@lahti.fi

Rakennus- ja ympäristövalvonnan johtaja Mika Kemppainen puh. 044 482 6080, mika.kemppainen@lahti.fi

Lahdessa kirjoita tähän päivämäärä

kirjoita tähän allekirjoittajan nimi