Suunnitteluinsinööri, Porvoon vesi, hae 19.11.2018 klo 9 mennessä

2.11.2018

Suunnitteluinsinööri

Porvoon vesi hakee suunnitteluinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen 10.12.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Porvoon vesi on Porvoon kaupungin vesihuoltoa hoitava liikelaitos, jonka palveluksessa on 45 henkilöä. Palvelemme yli 40 000 asukasta ja alueen elinkeinotoimintaa.  Vesijohtojen ja viemärien yhteispituus Porvoossa on yli 1000 km. Talousveden tuotamme pohjavesi- ja tekopohjavesilaitoksilla. Jätevedenpumppaamoita meillä on noin 80 ja jätevedet käsitellään Hermanninsaaren puhdistamon lisäksi pienpuhdistamoissa.

Suunnitteluinsinöörin tehtäviin kuuluu vesihuoltoverkostojen rakennussuunnittelu, suunnitteluttaminen, rakennuttamistehtävät sekä toimintaan liittyvien lausuntojen ja muiden asioiden valmistelu. Valitun henkilön taustasta riippuen tehtäviin voi kuulua myös laitoshankkeisiin liittyvien suunnittelu-, lupa- ja muiden tehtävien hoitaminen.

Suunnitteluinsinööri tekee tiivistä yhteistyötä omassa organisaatiossa nelihenkisen suunnitteluryhmän, verkostotyönjohtajien ja laitoshankkeiden parissa työskentelevien kanssa. Muita yhteistyökumppaneita ovat mm. kaupungin muut kunnallistekniset toimijat, ulkopuoliset suunnittelijat ja urakoitsijat. Tehtävän sisältö painottuu valittavan henkilön osaamisen mukaan. Suunnitteluinsinööri osallistuu myös laitoksen päivystykseen.

Arvostamme kokemusta vesihuoltoverkostojen toteutussuunnittelusta, suunnitteluttamisesta ja rakentamisesta sekä vesihuollon toiminnan laaja-alaista ymmärtämistä. Eduksi katsomme myös kokemusta erilaisten vesihuoltoon liittyvien hankintojen valmistelusta kuten kustannusarvioiden, aikataulujen, tarjouspyyntöjen ja hankinta-asiakirjojen laatimisesta. Kokemus mallinnus-, paikkatieto- ja suunnitteluohjelmistoista (erityisesti Tekla Civil) on eduksi tehtävän hoidossa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa insinööritutkintoa (kuten AMK/DI) tai vastaavaa. Ajokortti on välttämätön. Työkielinä käytämme sekä suomea että ruotsia.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Lähetä hakemuksesi 19.11.2018 klo 9.00 mennessä alla olevan linkin kautta, https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/200588 .

Täytä hakulomakkeelle perustiedot ja laita liitteeksi vapaamuotoinen hakemus ja cv.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaavat vs. suunnittelupäällikkö Suvi Niini, puh. 040 066 9881 ja toimitusjohtaja Elina Antila, puh. 040 489 9993.

Lisätietoja Porvoon vedestä löytyy osoitteesta www.porvoo.fi/vesilaitos