Rakennuttaja, Tuusulan kunta. Hae 24.3.2019 mennessä.

5.3.2019

Tuusulan kunnan tilapalvelut hakee

 

RAKENNUTTAJAA

 

Tehtävässä vastaat Tuusulan palveluverkon investointihankkeiden sekä kunnan peruskorjaus- ja perusparannushankkeiden valmistelu-, suunnittelu- ja rakentamisvaiheista yhdessä käyttäjätoimialojen kanssa. Teet läheistä yhteistyötä tilapalvelun suunnittelutiimin kanssa ja rakennuttajatiimin jäsenenä. Työpaikkasi sijaitsee Hyrylässä, mutta kattaa koko kunnan alueen.

 

Tuusulan palveluverkkosuunnitelma sisältää noin 156 M€ edestä uudisrakennushankkeita, joista merkittävimmät ovat isoja koulukampuksia ja päiväkoteja. Lisäksi peruskorjaamme ja perusparannamme olemassa olevaa kiinteistökantaa useilla miljoonilla euroilla vuodessa. Rakennushistoriallisesti arvokkaita kiinteistöjämme, kuten Halosenniemi, Erkkola ja Klaavolan kotiseutumuseo, ylläpidetään vuosikorjauksilla ja kehitetään pitkäjänteisesti. 

 

Odotamme sinulta kokemusta uusista toteutusmuodoista, näyttöä rakennushankkeiden menestyksellisestä läpiviennistä sekä osaamista konsulttipalveluiden kilpailutuksesta ja ohjaamisesta. Esi- ja hankesuunnittelu, sisäilmasto-ongelmien hoitaminen käytännössä ja rakennushistoriallisten arvokohteiden korjauskokemus luetaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle kunnallisen kiinteistö- ja rakennussektorin näköalapaikkaa Keskeisellä-Uudellamaalla, runsaasti todella mielenkiintoisia työtehtäviä ja haasteita uudisrakentamisen korkealaatuisen ja taloudellisen toteutuksen takaamisessa sekä mukavaa työyhteisöä, jossa tuemme toinen toisiamme.  Painotamme kestävää kehitystä, energiansäästöä ja terveellistä sisäilmastoa sekä olemme kiinnostuneita puun käytöstä julkisessa rakentamisessa.

 

Tehtävään soveltuva koulutus on esimerkiksi DI, arkkitehti, insinööri tai rakennusarkkitehti. Vakinaisen työsuhteen palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Hakija voi esittää palkkatoivomuksen hakemuksen yhteydessä. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

 

Tuusulan tilapalvelut tuottaa, ylläpitää ja kehittää Tuusulan kunnan omistamia kiinteistöjä kunnan omaan käyttöön. Olemme osa kasvu ja ympäristö-toimialuetta ja meitä tilapalvelussa on yhteensä n. 80 työntekijää.

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 24.3.2019 mennessä sähköisesti www.tuusula.fi/tyopaikat.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat tilapalvelupäällikkö Ritva Lappalainen, ritva.lappalainen(at)tuusula.fi, puh.040 314 3550 ja rakennuspäällikkö Esa Koskinen, esa.koskinen(at)tuusula.fi, puh. 040 314 2243.