Paikkatietosuunnittelija, Someron kaupunki. Hae 1.4.2019 mennessä.

8.3.2019

Someron kaupungin tekninen toimi hakee vakituiseen työsuhteeseen

PAIKKATIETOSUUNNITTELIJAA

Paikkatietosuunnittelijan pääasiallisina työtehtävinä tulee olemaan maankäytön eri tehtävissä (erityisesti kaavoituksen ja paikkatietojen hallinnointiin liittyvät) avustaminen sekä asiakaspalvelutyöt. Työhön kuuluu aluksi myös kiinteistöverotietojen nykytilan selvittäminen ja tarkistus sekä projektisuunnitelman laatiminen. Paikkatietojen hallintaan on käytössä Trimble Locus -kuntatietojärjestelmä.

Edellytämme vähintään piirtäjän tai suunnitteluavustajan ammatillista koulutusta tai muuta tehtävään soveltuvaa tutkintoa (esim. maanmittausalan perustutkinto) sekä perehtyneisyyttä paikkatietojen käsittelyyn.

Tehtävään valittavan työntekijän tulee kyetä oma-aloitteiseen työskentelyyn ja hyvään projektinhallintaan, vaikka tukea ja ohjaustakin työskentelyyn on saatavissa. Tehtävä edellyttää järjestelmällisyyttä, tarkkuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Lisäksi edellytämme suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Eduksi katsotaan kokemus kaavoitukseen liittyvistä tehtävistä (esim. suunnitteluavustaja), rekisteritietojen käsittelystä sekä paikkatieto- ja maankäytön suunnitteluohjelmistojen käytöstä sekä kunnallishallinnon tuntemus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen teknisen sopimuksen (TS) mukaisesti ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa maankäyttöinsinööri Jyrki Virtanen puh. 044 779 1237. Toivomme yhteydenottoa ensisijaisesti sähköpostitse (etunimi.sukunimi@somero.fi).

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään ma 1.4.2019 klo 15:00 mennessä.