Koneenkuljettaja/kunnossapitotyöntekijä, Tuusulan kunta. Hae 28.4.2019 mennessä

5.4.2019

Tuusulan kunta hakee uudelleen

koneenkuljettajaa/kunnossapitotyöntekijää kunnossapitoyksikköön.

Työtehtävä koostuu erilaisista katujen, puistojen ja yleisten alueiden kunnossapitoon liittyvistä töistä. Tehtävien hoito edellyttää osallistumista päivystykseen ja varallaoloon.

Vähimmäisvaatimuksena on ajokorttiluokka C ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys. Kokemus katujenauraus- ja muista kunnallisteknisistä töistä katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä ja vastuuntuntoista asennetta työhön sekä oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen vakinaisen työsuhteen ammattitaitoisessa työympäristössä. Työ on vakituinen ja työt alkavat heti. Palkkaus määräytyy kunnallisen tuntipalkkaisen työehtosopimuksen (TTS) mukaisesti.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävä on haettavana uudelleen. Aiemmin hakeneet otetaan huomioon ilman eri hakemusta.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 28.4.2019 mennessä sähköisesti osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat

Lisätietoja antavat: kunnossapidon esimies Antti Kyynäräinen 040 314 4506 ja kunnossapitopäällikkö Jari Huttunen 040 314 3557.