Rakennuttajainsinööri, Vihdin kunta. Hae 7.5.2019 mennessä.

11.4.2019

Vihti on noin 29 000 asukkaan kasvava kunta 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Henkilöstöä palveluksessamme on 1150, tervetuloa joukkoomme!

Vihdin kunta hakee Infra- ja tukipalvelujen Tilapalveluun

Rakennuttajainsinööriä

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen hoitamaan kunnan toimitiloihin liittyviä rakennuttamistehtäviä. Rakennuttamistehtävät sisältävät hankkeen suunnitteluttamista, hankinta-asiakirjojen laadintaa, kilpailuttamista sekä rakennuttamista hankkeen loppuun saakka (uudis-, peruskorjaus- ja kunnossapitorakennushankkeet). Rakennuttajainsinööri toimii omien kohteidensa projektipäällikkönä ja turvallisuuskoordinaattorina. Tehtävä sisältää myös kustannushallinnan ja -seurannan tehtäviä.

Rakennuttajainsinöörin kelpoisuusvaatimuksena on vähintään AMK -rakennusinsinöörin tutkinto tai aikaisempi rakennusinsinöörin tutkinto.

Odotamme sinulta vähintään 3 - 5 vuoden työkokemusta rakennuttamistehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kokonaisuuksien hallintaa. Eduksi katsotaan julkisen hankintamenettelyn ja tilaajavelvoitteiden tuntemus sekä hyvät vuorovaikutus- ja tietotekniset taidot.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3 545,66 €/kk.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Työsuhteessa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika tehtävään päättyy 7.5.2019 klo 14.00. Sähköinen hakulomake www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja antaa

tilapäällikkö Anna-Maria Kivikangas, puh. 050 574 1913, sähköpostilla osoitteesta anna-maria.kivikangas@vihti.fi

ja tekninen johtaja Matti Kokkinen, puh. 044 042 1347, sähköpostilla osoitteesta matti.kokkinen@vihti.fi