Valvoja, HSY. Hae 23.4.2019 mennessä.

11.4.2019

Helsingin seudun ympäristöpalvelut on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Autamme asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta. Meillä työskentelee lähes 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. www.hsy.fi

Haemme vesihuollon investoinnit-osastolle Helsinkiin Ilmalaan

Valvojaa

Oletko vesihuollon verkosto-, maa- ja pohjarakentamisen ammattilainen? Tunnetko jo valmiiksi vesihuollon ja kunnallistekniikan rakentamista? Oletko valmis ottamaan vastuuta asioista ja aikatauluista? Tule meille vahvistamaan verkostovalvontaa!

Työhösi kuuluvat muun muassa vesihuollon verkostotöiden rakentamisen valvonta- ja vastaanottotehtävät, ohjaus- ja tilaajatehtävät, raportointi sekä toiminnan kehittäminen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, esimerkiksi rakennusmestarin tai insinöörin amk-tutkintoa. Sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus vesihuollon rakentamisen alalta, hyvät it-valmiudet ja B-ajokortti. Arvostamme oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, yhteistyötaitoja ja pitkäjänteisyyttä.

Toimipaikkasi on investoinnit-osaston alueverkostot -yksikkö. Yksikkö vastaa mm. verkostojen laajentumiseen liittyvien hankkeiden suunnittelusta, katuhankkeiden yhteydessä tehtävästä vesihuollon saneeraussuunnittelusta, hankkeiden toteutusprosessin ohjauksesta, aikataulun mukaisesta toteutuksesta ja vesihuoltoteknisestä valvonnasta. Toimimme yhteistyössä muiden osastojen ja jäsenkaupunkien kanssa.

 

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, vakituisen työsuhteen, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

 

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jukka Saarijärvi, puh. 050 593 1023 tai jukka.saarijarvi@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 23.4.2019 alla olevan sähköisen linkin kautta (ei sähköpostilla).

Hae tehtävää


https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?acf126dc