Projektipäällikkö, HSY. Hae 23.4.2019 mennessä.

11.4.2019

Helsingin seudun ympäristöpalvelut on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Autamme asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta. Meillä työskentelee lähes 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. www.hsy.fi

 

Haemme vesihuollon investoinnit-osastolle Helsinkiin Ilmalaan

 

projektipäällikköä

 

Investoimme vesihuoltoverkostojen rakentamiseen ja saneeraukseen vuosittain noin 70 miljoonaa euroa. Työskentelet vesihuollon verkostoprojektit-yksikössä, jonka tehtäviin kuuluvat runkoverkkohankkeet ja verkostosaneerausinvestoinnit.

 

Tehtäviisi kuuluvat vaativien verkostosaneeraus- ja uudisrakennushankkeiden kokonaisvaltainen hoitaminen. Huolehdit hankkeiden suunnittelusta, kilpailutuksesta, rakennuttamisesta ja käyttöönotosta.

 

Sinulla on alalle soveltuva korkeakoulututkinto ja vankka kokemus infrahankkeiden läpiviemisestä. Arvostamme tehtävässä vastuullisuutta, ammattimaista otetta, oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja yhteistyötaitoja.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

 

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.  

 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Ilpo Korhonen, puh. 050 340 5383, ilpo.korhonen@hsy.fi.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 23.4.2019.

 

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?93b84039