Kiinteistöpäällikkö, Hämeenkyrön kunta. Hae 16.5.2019 mennessä.

24.4.2019

Kiinteistöpäällikkö

Kiinteistöpäällikkö vastaa kunnan kiinteistöistä sekä uudis- ja peruskorjauskohteiden rakennuttamisesta ja työmaiden valvonnasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu toimia nimettyjen hankkeiden turvallisuuskoordinaattorina sekä rakennuksiin ja kiinteistönpitoon liittyviä asiantuntijatehtäviä. Kiinteistöpäällikkö on kiinteistönhoitajien ja rakennuspäällikön esimies sekä kiinteistötoimen palvelupäällikkö.

 

Viran kelpoisuusvaatimuksena on teknillisessä opistossa tai ammattikorkeakoulussa suoritettu virkaan soveltuva insinöörin tutkinto sekä kokemusta toimialaan kuuluvista tehtävistä.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- kokemusta esimiestoiminnasta
- vahvaa osaamista rakennuttamisesta ja valvonnasta
- hankintalain hyvää tuntemusta ja kokemusta julkisista hankinnoista
- hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
- hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa
- kykyä toimia tehokkaasti sekä itsenäisesti että ryhmässä
- tilaajavelvoitteiden ja rakennusalan yleisten sopimusehtojen tuntemusta
- kehittämisotetta

 

Käytössämme on mm. Haahtela Kiinteistötieto ja Microsoft Office -ohjelmapaketti, joiden tuntemusta ja käyttökokemusta arvostamme.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virkasuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Hakemus ja CV on toimitettava viimeistään 16.5.2019 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi. Viranhoito alkaa sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja

https://www.hameenkyro.fi/