Energia-asiantuntija, HSY. Hae 20.5.2019 mennessä.

7.5.2019

Helsingin seudun ympäristöpalvelut on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Autamme asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta. Meillä työskentelee lähes 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. www.hsy.fi

 

Tule meille energia-asiantuntijaksi!

 

Haemme HSY:n viestintä- ja neuvontayksikköön Ilmastoinfon tiimiin

 

Energia-asiantuntijaa

 

Yksikössämme työskentelee 27 viestijää ja ympäristöasiantuntijaa. Jakaudumme vesihuollon, jätehuollon ja Ilmastoinfon tiimeihin. Olemme innovatiivinen ja eteenpäin katsova työyhteisö.

 

Tehtävänäsi on motivoida ja neuvoa pääkaupunkiseudun asukkaita sekä taloyhtiöitä energiatehokkuuteen ja uusiutuvan energian käyttämiseen. Työsi tarkoituksena on pääkaupunkiseudun kasvihuonepäästöjen hillitseminen ja hiilineutraalisuustavoitteiden saavuttaminen.

 

Energia-asiantuntijana kehität, suunnittelet ja toteutat pääkaupunkiseudun energianeuvontaa. Valmistelet ja pidät koulutuksia ja luentoja, järjestät tapahtumia, kehität palveluja sekä olet mukana kampanjoissa ja hankkeissa. Työssäsi oleellista on laaja sidosryhmätyö kaupunkien ja muiden energia- ja kiinteistöalan toimijoiden kanssa sekä hyvä ymmärrys nykyisistä ja tulevaisuuden energiaratkaisuista.

 

Odotamme, että sinulla on energia-alaan tai kiinteistöjen energiatehokkuuteen liittyvä korkeakoulututkinto sekä soveltuvaa työkokemusta. Olet kiinnostunut toimintaympäristöstämme ja haluat toimia arvojemme mukaisesti. Työskentelet joustavasti ja oma-aloitteisesti ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, vakituisen työsuhteen, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

 

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun.  Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Leena Mikkonen-Young (leena.mikkonen-young@hsy.fi tai puh. 045 6578744) tai Ilmastoinfon tiiminvetäjä Mira Soini (mira.soini@hsy.fi tai puh. 040 5036220).

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 20.5.2019.

 

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?d753176d