Paikkatietoasiantuntija, HSY. Hae 28.5.2019 mennessä.

10.5.2019

Helsingin seudun ympäristöpalvelut on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Autamme asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta. Meillä työskentelee lähes 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. www.hsy.fi

Haemme seutu- ja ympäristötiedon tulosalueelle Helsinkiin Ilmalaan

Paikkatietoasiantuntijaa

Osallistut seudullisten paikkatietotuotteiden ylläpitotyöhön ja kehittämiseen. Vastaat osana tiimiä seudullisesta paikkatietopalvelusta sekä siihen liittyvästä neuvonnasta ja tietopalvelusta. Toimit kehittämisprojekteissa projektipäällikkönä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimerkiksi maanmittaustekniikan DI-tutkintoa, ja kiinnostusta kaupunkiseudun paikkatietopalvelujen kehittämiseen. Lisäksi odotamme monipuolista paikkatieto-osaamista, kokemusta paikkatietoaineistojen käsittelystä, paikkatietopalveluiden ylläpidosta sekä perusrekisteritietojen ja niiden ylläpitokäytäntöjen tuntemusta. Hyvä tietotekninen osaaminen ja kokemus sovelluskehitysprojekteista katsotaan eduksi. Tarkennamme tehtäväkuvaa osaamisesi mukaan.

Tehtävä edellyttää kokonaisuuksien hahmotuskykyä, aloitteellisuutta, järjestelmällisyyttä ja hyviä yhteistyötaitoja. Pidämme tärkeänä myös innostusta ja sitoutumista julkishallinnon toimintaympäristössä työskentelyyn.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

 

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun.  Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Työsuhde on määräaikainen 7.8.2019–30.6.2020. Määräaikaisuuden peruste on sijaisuus. Työpaikka sijaitsee Ilmalassa erinomaisten joukkoliikenneyhteyksien varrella.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Sirpa Joukainen, puh. 050 430 9510. Hän on parhaiten tavoitettavissa ma 13.5. klo 14.30­–16.00, to 16.5. klo 9.30–11.00 ja ke 22.5. 9.30–11.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi tehtävään viimeistään 28.5.2018.

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?1441505b