LVI-projektipäällikkö, Helsingin kaupunki. Hae 27.5.2019 mennessä.

14.5.2019

 

Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet / Rakennuttaminen, Talotekniikkayksikkö

Työavain 6-85-19

Haku päättyy 27.05.2019 klo 16:00

Työpaikan osoite Elimäenkatu 5, 00510 Helsinki

Tehtävän kuvaus

Tule tekemään näkyvää työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme nyt talotekniikkayksikköön LVI-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Vastaat terveellisten, turvallisten, toimivien ja kestävien ratkaisuiden ja järjestelmien aikaansaamisesta kustannustehokkaasti sekä rakentamisessa että ylläpitoaikana. Tehtäviisi kuuluu mm. kilpailutuksen valmistelu ja tekeminen, suunnittelun ohjaus, työmaa-aikaiset tehtävät, työmaan vastaanottoon liittyvät tehtävät ja takuuaikaiset tehtävät sekä rakennushankkeen perustaminen. 

Sinulla on laaja kokemus LVI-rakentamisprosessin eri alueilta, hyvät vuorovaikutustaidot sekä hyvä kirjallinen ja suullinen esittämistaito. Arvostamme hyvää LVI-tekniikan rakentamisen hallintaa, hyviä ryhmätyö- ja neuvottelutaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Katsomme eduksi LVI-teknisen kustannuslaskenta- ja RAP-osaamisen.

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.


Talotekniikkayksikkö vastaa LVISA (lämpö-, vesi- ja viemäri-, ilmanvaihto-, sähkö-, informaatio sekä rakennusautomaatio) -teknisestä rakennuttamisesta. Yksikkö jakautuu kahteen tiimiin: LVIA-tiimi ja sähkötiimi.

Kelpoisuusehto

LVI-tekniikan insinöörin tai teknikon tutkinto.

Lisäksi edellytämme

vähintään kolmen vuoden kokemusta LVI-teknisestä rakennuttamisesta, suunnittelusta tai urakoinnista.

Luemme eduksi

LVI-teknisen kustannuslaskenta- ja RAP-osaamisen.

Työaika

36 h 45 min/vko

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Vakinainen työsuhde

Lisätietoja tehtävästä antaa

yksikön päällikkö Kari Sirén, 09 310 21077, kari.siren(at)hel.fi, 050 385 8268 yksikön päällikkö Sakari Heikkinen, 09 310 38458, sakari.heikkinen(at)hel.fi, 050 354 3085

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi

Hakemus tulee jättää kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään osoitteessa www.helsinkirekry.fi 27.5.2019 klo 16:00 mennessä. Työavain 6-85-19 ohjaa suoraan ilmoitukseen.

 

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut. 

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.