Putkimestari, HSY. Hae viimeistään 15.7.2019 mennessä.

26.6.2019

Helsingin seudun ympäristöpalvelut on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Autamme asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta. Meillä työskentelee lähes 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. www.hsy.fi

 

Haemme vesihuollon verkko-osastolle Ilmalaan Helsinkiin

 

Putkimestaria

 

Me vesihuollon verkko-osastolla vastaamme pääkaupunkiseudun vesijohto- ja viemäriverkoston teknisestä elinkaaren hallinnasta eli kunnossapidosta ja korjauksesta sekä verkostojen saneerauksesta. Lisäksi teemme vuosittain lähes 2000 tonttiliitosta sekä vaihdamme ja asennamme tuhansia vesimittareita kiinteistöihin.

 

Putkimestarina vastaat asentajien töiden päivittäisestä organisoinnista vastuualueellasi sekä osallistut toimintamme kehittämiseen. Lisäksi vastaat työturvallisuuteen liittyvistä asioista. Työhön sisältyy varallaolovelvoite. Toimipisteesi on verkko-osaston Helsingin Ilmalan tukikohta.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, B-ajokortti, kokemusta vastaavista työtehtävistä, esimieskokemusta sekä hyvät IT-valmiudet. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja yhteistyökykyä.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, vakituisen työpaikan, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

 

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.  

 

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikön päälliköt Tommi Rantala (tommi.rantala@hsy.fi tai puh. 050 372 3338) ja Eeva Huhtanen (eeva.huhtanen@hsy.fi tai puh. 050 466 9106).

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 15.7.2019.


https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?ffca8c75