Liikenneinsinööri, Helsingin kaupunki. Hae 16.7.2019 klo 16 mennessä

2.7.2019

Tule suunnittelemaan kanssamme maailman toimivinta kaupunkia!

Liikenne- ja katusuunnittelupalvelussa vastaamme kaupungin liikennejärjestelmän kehittämisestä ja edellytysten tarjoamisesta eri kulkumuodoille liikennepoliittisten linjausten mukaisesti. 

Suunnitteluyksikössä valmistelemme liikennesuunnitelmia, teetämme katu- ja toteutussuunnitelmia, suunnittelemme liikenteen ohjausjärjestelyjä ja arvioimme suunnitelmien vaikutuksia sekä käymme liikenteeseen liittyvää vuoropuhelua. Suunnitteluyksikön runsaat 30 asiantuntijaa työskentelevät neljässä alueellisessa tiimissä: eteläinen, pohjoinen, itäinen ja läntinen.

Haemme suunnitteluyksikköömme LIIKENNEINSINÖÖRIÄ.

Tehtäviisi kuuluvat:
-aluevastuullinen liikennesuunnittelu 
-kaavoitukseen liittyvä liikennesuunnittelu
-liikennejärjestelyjen ja liikenteen ohjauksen suunnittelu jo kaavoitetuilla alueilla
-liikenteeseen liittyvää vuorovaikutusta

Menestyt tehtävässä parhaiten, jos sinulla on koulutuksen kautta hankittua ammatillista osaamista kaupunkiliikenteen suunnittelusta. Arvostamme hyviä neuvottelu- ja esiintymistaitoja. 

Työsuhde alkaa 5.8.2019 tai sopimuksen mukaan. 

Meillä on hyvät työsuhde-edut ja edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja palkitsemista. Tällä videolla  ajatuksia työskentelystä liikenne- ja katusuunnittelupalvelussa https://www.youtube.com/watch?v=QaA0-fX6zrI


Hakemukset tulee jättää kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat. Työavain 6-111-19

 

Työpaikan osoite

 

00100 Kansakoulukatu 1 B

 

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut. 

Maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuus vastaa maankäytön yleissuunnittelusta, asemakaavoituksesta, maaomaisuuden kehittämisestä ja tonteista, liikenne- ja katusuunnittelusta sekä kaupunkitila- ja maisemasuunnittelusta.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa

 

tiimipäällikkö Sauli Hakkarainen, 09 310 39494, etunimi.sukunimi(a)hel.fi tiimipäällikkö Kati Kiyancicek , 09 310 37091, etunimi.sukunimi(a)hel.fi, 26.6-5.7.2019 tiimipäällikkö Taneli Nissinen, 09 310 37447, etunimi.sukunimi(a)hel.fi, 11.7-16.7.2019