Kiinteistöisännöitsijä, Vihdin kunta. Hae 27.10.2019 mennessä.

9.10.2019

Vihti on noin 29 000 asukkaan kasvava kunta 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Henkilöstöä palveluksessamme on 1150, tervetuloa joukkoomme!

Vihdin kunnan Tilapalvelu hakee

Kiinteistöisännöitsijää

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Virkaan kuuluu Tilapalvelun hallinnassa olevien kiinteistöjen ja muun kiinteän omaisuuden isännöintitehtävät. Virkatehtävät painottuvat isännöintitehtäviin ja tilatarpeen sekä tilakannan koordinointiin. Kiinteistöisännöitsijä vastaa Haahtela Kiinteistötieto-ohjelman ylläpidosta ja toimii sen pääkäyttäjänä. Kunnan vuokranmääritykset laaditaan Kiinteistötieto-ohjelmalla, joten ohjelmiston hallinta on oleellinen osa työtä. Lisäksi kiinteistöisännöitsijä vastaa kunnan tilavuokrauksista, vuokrasopimuksista, laatii kannattavuuslaskelmia kunnan sisäiseen käyttöön, vastaa isännöinnin osalta kilpailutusasiakirjojen laadinnasta ja sopimusasiakirjojen valmistelusta. Isännöinnin budjetointi, seuranta ja poikkeamaraportointi kuuluvat myös työtehtäviin. Kiinteistöisännöitsijän virassa sivutaan myös Vihdin kunnassa käytössä olevaa sähköistä tilavarausjärjestelmää.

Virka edellyttää isännöitsijätutkintoa tai vähintään 5 vuoden isännöintialan työkokemusta sekä rakennusalan asiantuntemusta.

Lisäksi arvostamme valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aktiivista työotetta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 085,71 €/kk.

Hakemukset viimeistään 27.10.2019 klo 24.00 mennessä www.kuntarekry.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat

tilapäällikkö Anna-Maria Kivikangas, puh. 050 574 1913, sähköpostilla osoitteesta anna-maria.kivikangas@vihti.fi
tai tekninen johtaja Matti Kokkinen, puh. 044 042 1347, sähköpostilla osoitteesta matti.kokkinen@vihti.fi